От: Предложение за баннати от adsense?
Не исках да ми го даваш на лично, а тук всички да го видим за да си каже всеки мнението къде грешиш. Но след като си ми го дал го погледнах, казах ти грешките които сега, в момента виждам, и те предупредих да разкараш адсенса, че ако не оправиш сайта пак ще те баннат, като тук въпросът е не дали, а кога! А ти какво ми отговори? Цитирам: "А повечето неща дето ти си написал са абсолютни глупости." "...не ми го изтъквай тия простотий като причина."
Освен всичко друго и не пишеш правилно!
Щом ти смяташ, че това което пиша са глупости и простотии, и обиждаш, когато искат да ти помогнат, тогава ще напиша тук какви ти са нарушенията, нека другите кажат дали са простотии:
1. Първоначално изкачащ прозорец за лайкване на страницата ти - нарушение на правилата, защото не се позволява когато има реклама на адсенс те да се закриват от други неща.
2. В момента е същото и с тия страничните неща - дясната ти реклама закрива част от адсенса.
3. Неуникално съдържание в целия сайт.
4. Наличие на недопустимо съдържание, в следствие на което отделни статии са баннати. Ако не го оправиш и не премахнеш статиите или адсенса до 3 дни банват целия профил.
Както и ти споменах, даже и само за едно от нарушенията наказват, а ти имаш няколко наведнъж. Нарушил си правилата, сам си виновен, няма смисъл да се оплакваш, имаш сам две възможности: или махаш адсенса или си оправяш сайта. Ако оставиш адсенса, очаквай нов бан.
А накрая да не пропусна и въпроса с копираните статии! А как стои въпроса с копираните статии? Имаш ли разрешение от сайтовете да ги прекопираш? Трябва да знаеш, че това, че си написал от къде си ги взел не те спасява, може да си имаш неприятности с това!
Питам това, защото виждам, че под статиите си писал източник на информацията, направих си труда да проверя съответния ти източник, но там виждам забрана за копиране на техните статии. Ако имаш разрешение от тях да го правиш - нямаш проблеми, но ако нямаш, то и това оправи.
Много ми е интересно да чуя мнението на другите, дали съм прав или греша, да видим кой говори глупости - аз или ти!