От: От: От: От: Предложение за баннати от adsense?
Айде, да стане по-сеирджийско... и аз да се заям (+ още няколко пропуска, които ги оставям на теб):lol:
Както споменах, освен всичко си и неграмотен, допускаш грешки, не пишеш правилно. (Примерно това може да сметнеш за заяждане.)
Иначе коментирам, когато има какво да кажа по някоя тема, и то коментирам от собствен опит. Посочвам ти реални грешки, които си направил и които сега в момента ги виждам. От теб зависи дали ще ги поправиш или ще продължаваш да мислиш, че ти мисля лошото! Ако исках да ти навредя, нямаше да ти посочвам грешките.
А колкото до неуникалното съдържание, адсенс имат и такова изискване - в сайта да има съдържане, което да е полезно за потребителите, сайтове със съдържание, което е изцяло копи-пейст се следят изкъсо и постепенно отпадат от адсенс. Но изглежда, че не знаеш правилата им.
А колкото това до източниците на статиите - давам ти съвет, кое е правилно да направиш, ти ако искаш го приемай, ако искаш недей.
А пък ако знаеш каква глупост написа само... :
Айде, да стане по-сеирджийско... и аз да се заям (+ още няколко пропуска, които ги оставям на теб):lol: