Това е вярно, но според мен във форума се застъпва онлайн бизнеса и е пряко свързано със създаването на сайтове.Не, не искам раздела. Това не е форум за програмиране, а за предприемачество. Целта на сайта е съвсем различна и не би трябвало да се разводняваме. То както сте почнали утре някой ще иска раздели "музика", "филми" и т.н. Форумът си е идеален така както си е.
То хубаво подкрепяте, и аз едно време исках нови раздели, никой не ме чу :wink:
РАЗДЕЛ ЗА ПРАВО, ДАНЪЦИ, ФИНАНСИ И Т.Н.. - ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ СЕ РАЗДВИЖИ ФОРУМА, ВСЕ ПАК СИ ИМАМЕ ХЕПИСЛАКЪР
Не, не искам раздела. Това не е форум за програмиране, а за предприемачество. Целта на сайта е съвсем различна и не би трябвало да се разводняваме. То както сте почнали утре някой ще иска раздели "музика", "филми" и т.н. Форумът си е идеален така както си е.
То и толкова ще им се отговаря на такива. Но е редно всеки един от нас да събере мненията от специалистите тук преди да зилезе на пазара сред големите. Все пак се предполага, че отхапваш пазаран дял (ако не е нещо ново и си първия на пазара), което означава, че трябва всичко да ти е на 100%, даже да превъзхожда конкуренцията, за да може да бъде сайта избран поради брой факти и такива елементи, които вдигат конверсията. А не да ви минат по 300 човека всеки ден през сайта и после да пишете, че не конвертира. Но е редно да има трафик, за да се останови имали проблем.Сега като се замисля по-обстойно, не е хубаво да има цял раздел. Ще вземат какви ли не блогове на блогспот да представят