От: Предложение към админа
Както вече казах, не мисля, че има нужда от повече модератори и ще дам няколко довода:
1. Колко пъти се е случвало да има такива изцепки и те да не са отлитали в кофата до няколко часа? Това, че в момента се случва в събота и неделя, които са почивни дни, не би трябвало да ви прави голямо впечатление. Все пак много от нас имаме семейства, приятели и т.н. Наказанието на въпросните потребители ще бъде наложено, сигурено съм, може би по-късно, може би утре.
2. По какъв критерии ще се определя кой да бъде модератор и защо? Брой мнения, дата на регистрация, никнейм? А и защо изобщо трябва да се прави това?
3. Бюлетина има опция за репортване на публикацията. Дефакто всички ние вече сме модератори, пък дори то и да е в полу вид.
4. Бюлетина има опция за ингориране на потребителя. Влизаш в профила му и под опцията за изпращане на ЛС, има игнорирай потребителя, като това ще скрие всичките му публикации от вашият поглед.
Извод - репортвайте публикациите, давайте червени точки и си карайте работата.
Отностно предложението на ivo1017, добро е, но от части. Това за броя публикации на мен лично не ми допада. Има доста хора които са тук само за да търгуват и ги нямат тези бройки, а и сами видяхте вчера и днес как се правят 50 мнения за норматив. Иначе за периода на регистрацията съм за с двете ръце, но той да бъде 2 седмици. Месец ми се струва множко.
Това е от мен за сега, ако се сетя за още нещо, пак ще драсна. Успешен ден и приятна почивка
Едит: Видях публикацията на adi та се сетих, че забравих да коментирам и това предложение. Не мислите ли, че ако се изсипят петима "webmaster"-и, чиито ежедневие е раздаване на червени точки какво ще се случи? Дори и да имаш смислени публикации, автоматичния бан може да те пореже, само защото някой не е съгласен с теб.
И като доказателство на казаното ето един пресен пример от "webmaster"-ите,
цък тук. Просто вижте третата публикация и точицата.