Предложение към админа

От: От: Предложение към админа

* полОжителна :)

ok, нека и тази тема отива в коша !

Не се засягайте , просто по сериозно ако ще се обсъждат подобни теми, изобщо не е въпроса да се пълни коша :)

Не се засягайте , просто по сериозно ако ще се обсъждат подобни теми, изобщо не е въпроса да се пълни коша :)

нп, беше само предложение ...

тази тема е за секцията за форума не за кофата :) иначе написах каква е стратегията за иво пиф в кофата :) значи тук имахме малко по бавна рекация щото вчера двама от админите изжулиха една бутилка в едно диско и им беше трудно да влязат да модерират след това (но понякога влизаме и след диско като не сме много зле поне аз :)) а третия резервен админ е бил с жена си навън иначе ги ловиме от рано спамърите и троловете най много до няколко часа има реакция рядко е повече

значи ситуцията с иво пиф е следната докато го банваме ще сменя ипта и никове които само ще банваме ще се дава храна и ще има енергия да се регва наново докато не му омръзне за да показва че може (което не е нещо голямо щото е по силите на всеки които знае да инсталира плугин за мозилата) обаче ако му се тегли игнор и не му се обръща внимание до няколко дни е клекнал щото не е интересно така за всеки тип тролове си има рецепта

пп може измисли след репортнат да получаваме смс така още ще се ускори реакцията

От: Предложение към админа

Мене ако питате без мелетата ще му се изгуби чара на форума :) И ще стане някаква сухария като в другия форум и някой като изтърси нещо тъпо, трябва да си прехапваш езика само и само да не те баннат. А това само засилва хейтърщината във въздуха.

Всмисъл не им се връзвайте толкова, това са глупости в крайна сметка - нищо сериозно. Незнам де, това си е лично мнение, но аз поне си умирам да се хиля тука :)
И на мене не ми пречат олигофренчетата :)
Аз отчасти затуй влизам тука - да прочета някоя простотия... Па що не и да напиша?

И на мене не ми пречат олигофренчетата :)
Аз отчасти затуй влизам тука - да прочета някоя простотия... Па що не и да напиша?

Е тя че простотията е навсякъде и няма спасение ясно, но чак пък официално да я насърчаваме и толерираме тука на мен лично ми идва в повече :)

Тя на вас може да не ви пречи, но поне в пазара да я няма.
Отново предлагам за там:
Минимум 50 поста и 30 дни от регистрирането във форума, за да може да се пусне тема там.
Ве пак форума, го правим ние потребителите, нали?

Е тя че простотията е навсякъде и няма спасение ясно, но чак пък официално да я насърчаваме и толерираме тука на мен лично ми идва в повече :)
Понеже не ми се работи и претараших целия форум за подходяща тема да спамна с някое безсмислено мнение и не намерих.

Минимум 50 поста

Е точно тогава, знаеш ли какво ще стане ?

някой туко що регистрирал се за да си продаде сайта
трябва да пише 50 мнения ....

От: От: От: Предложение към админа

Е точно тогава, знаеш ли какво ще стане ?

някой туко що регистрирал се за да си продаде сайта
трябва да пише 50 мнения ....

Това е просто предложение. Не казвам, че трябва да бъдат 50 поста или 1 месец. Факт е, че трябва да има някакви промени в раздел "Пазар". От админите и нас зависи какви да бъдат те.

Ако не се вземат мерки?
Форумът ще продължи да върви надолу. Лично мнение.

Горе