Предложете блог CMS за потребители "идиоти"

От: Re: От: Предложете блог CMS за потребители "идиоти"

Бате, това не е добра новина, че не се справят с WP. Защото за друго нещо по-просто от готовите и популярни неща, не се сещам. :)

Все мислех, че WP с няколко плъгина ще е решение. ;)
WP има най-утрепаната потребителска част.
Според мен на такива хора, които не желаят да положат елементарни усилия, за да научат елементарни неща не може да се помогне почти по никакъв начин. Освен да отделят някаква сума на месец и да наемат човек, да им администрира сайта.
Мани, сайта е за мен, не е за клиент.
Група за милиони имаш, каква е идеята, представи си анонимен коментар от сорта:" хай-бате соске кате джас хасмукар на вилица турлюгювеч":D
100% уникален контент!!!! За седмица съм в топа ;)
Погледни CMS Made Simple. Имам направени 15тина сайта с него и до сега на ми се е налагало да обяснявам на клиентите, как да се оправят с контролния панел! WP в сравнение с него е, като за вишисти. Ако имаш въпроси питай.

Ще го погледна, мерси.
Ей сега попитах един ако трябва да си активира регистрацията чрез линк изпратен на имейла му дали ще се справи сам и отговора беше:
- КО?
Май ще трябва да запрятам ръкави и да сглобя нещо сам и да сложа еййтаквиз големи букви с разяснения навсякъде.

Не искам да обидя потребителите ти, но тогава гледай да няма повече от 2 бутона - само събмит и делийт. :) Като те слушам страх ме хваща какви проблеми дори и при най-добре направената система те чакат. :) От юзърските. :) Иначе да, за потребителите - не е много лесна, особено, ако интернет за тях е както казваш фейса и пощата в абв. ;)

Успехи. ;)

Re: От: Re: От: Предложете блог CMS за потребители "идиоти"

WP има най-утрепаната потребителска част.

Мани, сайта е за мен, не е за клиент.

100% уникален контент!!!! За седмица съм в топа ;)

Ще го погледна, мерси.
Ей сега попитах един ако трябва да си активира регистрацията чрез линк изпратен на имейла му дали ще се справи сам и отговора беше:
- КО?
Май ще трябва да запрятам ръкави и да сглобя нещо сам и да сложа еййтаквиз големи букви с разяснения навсякъде.

имаше плъгини за потребителската част да я направят още по проста разрови за това :)

От: Предложете блог CMS за потребители "идиоти"

Най елементарната система е Quick CMS

Имаш ли идея за по-читав редактор да му се сложи? Че така, както идва, по-добре да си пиша в notepad-а или направо в Цпанела. Едно undo няма - без да искам, сложих огромен линк, и после две минути го трих!

От: Предложете блог CMS за потребители "идиоти"

Само за месец олигофрените свикнаха с WP-са :beer:
Е не се размина и без "поучителни текстове в сигнални цветове :D

Горе