От: Предложете за Nevrologia.COM
Отговарям на въпросите,които Ви тормозят:
1.Защо го продавам? Продавам го по простата причина, че нямам знанието да направя един хубав сайт.Разбира се мога да направя един сайт с директории, но нямам да съм удовлетворен от себе си,ще има сайт като за без хич.Може би някой друг път когато се науча да правя нещо по-хубаво да го купя домейна пак
Втората причина е, че ме бива да измислям идеи и имена. Цялата тая "игра" на думи ми е по на сърце.3-та причина.Печалба.
2. Защо не съм направил сайт?- мисля, че ти отгворих още в първия 1...Човекът, който го купи може да прави всичко с домейна, но вярвам, че ще направи един хубав и по-полезан сайт отколкото аз.
3.За изкарване на пари? -Да, мисля че ще бъде полезан на лекари, клиники или любители.
Благодаря на всички за съвети и предложения които сте дали, за руският пазар бях се сетил и преди и имам един тема в един руски фроум за оценки на домейна. и един ми написа, че може за над 1000$ да го продам.
Strana не бях се сетил за Научния център към РАН.Ако искаш пиши им ти. Съгласен съм да ти дам 30 % от крайната цена, евентуално ако намериш купувач.
Благодаря.