Предложете ми програма

bluefighter

Active Member
Предложете ми програма от която да печеля около 10$ на месец с един не толкова посещаван сайт. Ако може програмата да е с реклами на Бългрски език , и задължително да има payout около 10$ (искам колкото да си плащам хостинга и домейна ). Адсенс не ми харесва само зареди payoutа защото докато стигна 100$ ще мине доста време , пак и вече имам регистрация там с един нископосещаван сайт и съм си кликал сам ако ги добавя в другия сигурно и пари няма да ми дадат. Затова че чакам вашите оферти може и афилейт сайтове. Сайта е футболен питам се тези по-големите сайтове (спортни) 100процента букмейкърите им плащат за реклама и процент при регистрация сигурно.

Чакам вашите предложения.:)

От: Предложете ми програма

Здрасти и добре дошъл във форума за онлайн бизнес. :) Пожелаваме ти приятно прекарване тук и весело.

А относно запитването ти - виж за Адсенс. Мисля си че при не малък трафик могат да ти се вържат около $10 на месец. Но това не е много за сайт да изкарва. :) Предлагам ти го защото не се сещам за нищо по-атрактивно. Иначе някой друг афилиейт за бетинг или онлайн залагания. Само кажи и ще постна едно линче тук. Само не знам колко са зарибени повечето от бг трафика да играят онлайн. Но е опция за момента. Може да пробваш за месец два и да си прецениш.:)

Успехи и много късмет.

За Адсенс , може да пробвам отново ,но според теб да си изтрия ли предния акаунт ако има такава опция или направо да си направя нов.
Относно линка дай да го видия , на клик поне не плащат ли

развиваи си сайта да му вкараш повече посетители имаш право само на един адсенс акаунт кода от него може да го слагаш на колкото си искаш сайтове...

Не, не плащет на клик, а на продажба или в случая на Sing Up за даденият бетинг сайт. Но като цяло можеш да използваш адсенс, защото така ще печелелиш от кликове, а не от действия/продажби. Говоря така най-вече заради естеството на трафика и количеството му. Ето и линка: Тук
Успехи.:)

Ами явно ще е адсенс , но какво да правя със стария акаунт. Тези другите програми не ми харесват , помислих ,че ще ми предложиш нещо българско мерси все пак :). Не ми харесва високия пейаут ,но както и да е. Освен да им пиша да ми анулират сметката или незнам кво , защото не искам при достригнати 100% да ми кажат ,че немога да си взема парите. Много празен ми стои саита без никакви реклами , аз слагам по принцип не много , колкото да се шари нещо , а и да се печели някоя друга стотинка.

Горе