На мен ми трябва само за 1 сайт и да не е над 5 долараTsanko каза:Аз мога да ти предложа хост, който ползвам и е по 7.50EU на месец. С много трафик и можеш да хостваш колкото си искаш сайта с мейли, бази данни и т.н :wink:
Tsanko каза:Сетих, се че преди 2-3 дена получих тази оферта :
As a refresher, here are the specs of the ANHosting Mega Plan during this Halloween
promotion:
500GB of disk space (BANG! Up from 250GB!)
5,000GB of bandwidth (POW! Up from 2,500GB!)
Host 40 domains on one account (BOOM! Up from 20 domains)
Free Domain for Life!
30 Day Money-Back Guarantee
Free Website Builder
24/7 Phone/E-mail Support
Free Scripts Library!
Only $5.95/mo with no setup fee! (ZAP! Down from $6.95/month!)
За качеството немога да ти кажа нищо защото не съм го ползвал. Все пак прочети из сайта и форума за какво става въпрос за да не останеш изненадан после.
memorex каза:Предложете ми хост ( не български ) , който да е добър за сайт за запознанства. Тоест да е бърз и да не е над 5 долара на месец.
memorex каза:Предложете ми хост ( не български ) , който да е добър за сайт за запознанства. Тоест да е бърз и да не е над 5 долара на месец.
И аз съм на този вече, мнго добър и евтинGotovski каза:www.hastyhost.com
Мн са добри. Аз бех попаднал на офферта за $10 на година с сичко унлимитед. До сега не сам сичко е точно нито един пат не ми е паднал сйте за 6 месеца. Просто за мен са бест имат мн яки офферти за момента . Ако ти тре нещо пиши . Ше помагам.
Тъка са 2 сйте който хоствам с тях...
www.kefime.com
www.gotovski.info
А какъв ти е сайта, щото аз като видях, че на сървър имат по 2 хил сайта и се стреснах.inviSible каза:И аз съм на този вече, мнго добър и евтинGotovski каза:www.hastyhost.com
Мн са добри. Аз бех попаднал на офферта за $10 на година с сичко унлимитед. До сега не сам сичко е точно нито един пат не ми е паднал сйте за 6 месеца. Просто за мен са бест имат мн яки офферти за момента . Ако ти тре нещо пиши . Ше помагам.
Тъка са 2 сйте който хоствам с тях...
www.kefime.com
www.gotovski.info
БлагодаряBlinky каза:Здрасти и добре дошъл тук с нас. Радвам се че бг хостинга ти харесва и ти върш идеална работа за бизнеса.
Приятен престой тук. :wink: