Това ще е интересно. Има ли го някъде "накуп"?Айде новия сериал - Ограничен живот
Първият в България цигански сериал с български субтитри по действителен случай
В тубата, той е нов, има 2 епизодаТова ще е интересно. Има ли го някъде "накуп"?
И аз вчера гледах първата серия и ми допадна.Новият Шогун е добре направен, макар да е римейк.
така сте баровците..бачкат до обяд и после цял ден сериалчета..И аз вчера гледах първата серия и ми допадна.
Докато спят децататака сте баровците..бачкат до обяд и после цял ден сериалчета..
Още не мога да свикна с черните среброкосковциHouse of the Dragon
Те са повече морски и косата им е бяла от солтаОще не мога да свикна с черните среброкосковци
Много мудна работа. Някои епизоди се насилвам да ги догледам. Като го проточат малко по-дълго, пак ще има доста разочаровани.House of the Dragon
И аз не мога Втори сезон е доста муден, надявам се поне последният епизод да го направят като хората, но на фона на останалите сериали в момента, този сякаш изпъква.Още не мога да свикна с черните среброкосковци
Пробвай The Gentlemen или Peaky Blinders.И аз не мога Втори сезон е доста муден, надявам се поне последният епизод да го направят като хората, но на фона на останалите сериали в момента, този сякаш изпъква.