Blinky
Owner
Това не успях да го загледам сериозно. Макс 3-4 епизода успях да изгледам и после ми стана доста тегаво за гледане.Mr. Robot e страхотен.
Това не успях да го загледам сериозно. Макс 3-4 епизода успях да изгледам и после ми стана доста тегаво за гледане.Mr. Robot e страхотен.
И аз така. Изгледах първи сезон и го захвърлих. Рами Малек е анти-актьор - мрънкало. Добър беше само в комедийното сериалче "войната вкъщи", където изграеше тийнейджър гей.Това не успях да го загледам сериозно. Макс 3-4 епизода успях да изгледам и после ми стана доста тегаво за гледане.
Ти си герой. Аз до 4-тия епизод и започна да ми доскучава. Рами Мале го божавам като актьор. Гледай го във филма за Куин. Ще си промениш мнението за него. Както си промених мнението за Хенри Кавил. Гледайки го в Мъж от стомана - Супермен ми беше някакъв мазен, но после го гледах в Вещера и направо му станах супер фен. Определено някои актьори са си супер на мястото за някои роли, за други не чак така.И аз така. Изгледах първи сезон и го захвърлих. Рами Малек е анти-актьор - мрънкало. Добър беше само в комедийното сериалче "войната вкъщи", където изграеше тийнейджър гей.
Game of Thrones също го оставих след първия сезон. Да, сюжетът беше интересен, но баталните сцени ми дойдоха в повече. След 3-тата серия осъзнах, че гледам 90% от всеки епизод с периферното зрение. Умишлено отклонявах поглед, докато минат кървищата.
Точно там беше супер зле. Изгаври се с Фреди по най-гадния начин. Неква флегма, влачеща думите, да играе човек, който говори бързо и отсечено - мне! Освен това, играта му беше толкова позьорска и изкуствена... абе целия филм беше гавра с паметта на Фреди. Не иискам да си спомням тоя бълвоч.Гледай го във филма за Куин. Ще си промениш мнението за него.
А, грешиш. Имаше една камара актьори, които щяха да влязат много по-добре в образа на Фреди. Според мен цялата идея на тоя уж "биопик" беше да омаскарят една истинска звезда. Брайън Мей и Роджър Тейлър така и не можаха да понесат мисълта, че без Фреди си останаха едно голямо нищо. Та затова решиха да се включат в пародията, която целеше да окаля идола на милиони. Па и да земат некой лев допълнително.Еее, ама на теб не може да ти се угоди. Според мен там изигра добре ролята си. А колко време се е готвил за нея. Много неща не отговарят на истината от филма, но като цяло нямаше някой, който да ми идва на ум да го изиграе по-добре. Но това е мое мнение. На мен ми хареса и филма и неговия опит да пресъздаде образа на Фреди. Ама на теб май нищо не ти допада? Я кажи какво ти хареса последно време и да видя какво точно грабва окото ти.
Да, взе. Абсолютно незаслужено. Колкото до ония двамата - Мей и Тейлър - те бяха и нещо като консултанти (ако не е продуценти) на филма. Че кой нормален би излъгал, че Фреди се е молил да го вземат обратно в групата след соловия му албум?По мои спомени. Рами Мале взе за главна мъжка роля именно в този филм: https://bg.wikipedia.org/wiki/Рами_Малек.
Тва най-новия Дюн? Шаломето е доста по холивудски лустросан младеж. Не знам как ще е в Дюн...Свалила съм "Дюн" с Тимето Шаломе
За съжаление табу най-вероятно няма да има друг сезон, защото Момоа избра други сериали (see).The Blacklist, The Umbrella Academy, Taboo, The Rookie. Различни жанрове. Започни с Taboo - само един сезон, очаква се продължение, безапелационна игра на Том Харди и mindblow сюжет.
Тва най-новия Дюн? Шаломето е доста по холивудски лустросан младеж. Не знам как ще е в Дюн...
Пробвай да почнеш да гледаш "Дюн на Ходоровски" - филм за филма. За Дюн, който не беше сниман. Със Салвадор Дали, Миг Джагър и Орсън Уелс в ролите, по план.
Казвам "пробвай да почнеш", че дори тва документале, което е нищо на фона на шантавото му творчество, може да се стори ту мач отвратително на мнозина. Бая е чалнат, меко казано. Силно не препоръчвам филмите му (които са стари на всичко отгоре)! Преди, като препоръчвах, загубих някои приятелства. Майтап не го гледам - гледам онли Холивуд!
Ее, евала - кат сме поне двама с нелошо мнение си е друго.Стария Дюн филм хич не е лош.
На Ходоровски му гледах/четох един дъъъълъг комикс "Метабароните" или нещо от рода.
Голяма фантазия има тоя. Бая извратено, но много увлекателно.
И Харди се обвърза с Venom, ама наскоро четох, че се обмисля продължение. See също става, но сериали/филми с кечисти ми идват в повече.За съжаление табу най-вероятно няма да има друг сезон, защото Момоа избра други сериали (see).
Сега гледам invasion и уж държи интрига. Малко бавно се развива действието, но иначе бива.
Ако си фен на извънземни гледай falling skies, за мен това е топа в жанра.