Няма такова животно. Никоя хостинг компания няма да ти позволи да качиш тракер. Първо заради това че разпространяваш нелицензирана информация и второ заради огромният брой заявки към базата данни - представи си какво ще стане ако е на споделен сървър :wink:
Единствено топхост.бг може да се излъжат да ти дадът хостинг, ама за тях това е нормално те са паляци :twisted:
И аз в момента си търся хубав хостинг и евтин хостинг. Нещо последните месеци един от блоговете ми се поразрастна малко и се указа, че имам около 80 000 заявки към базата данни на час, а моя доставчик попринцип ме ограничава до 50 000 и сега сме на компромисен вариянт докъто си намеря хубав хостинг.
Пробвах но неможело...Все пак те имат и само един хостинг план. Апък и след 2-3 месеца ще станат 120 к и пак ще имам проблеми и Гугъл ще ме накаже... Просто блога е доста голям(около 4000 поста) и му трябват доста ресурси.
ПРДОДЪЛЖЕНИЕ: Базата ми данни се указа наистина оромна... последно изтеглих около 180 МБ Като един от плъгините на блога беше направил 900 000 записа Така че сега поизчистих малко базата и ще видя как се държи сайта още седмица и успоредно с това ще си търся решение.