Даже не ми се проверява това л ие решенивтоНе съм сигурен че РМС № 159 от 2020 г е отпаднало
Ама вие за какво завишаване и възползване говорите .... Ужас , знаете ли колко излиза една маска (за многократна употреба) , знаете ли една акредитирана лаборатория колко пари взема , а един сертификат ? Тук не става въпрос за печалба и уверявам Ви 1.2 лввъобще не е много . Печалба няма да имам , но и с малка загуба да се измъкна от цялата пандемкя пак ще е добре , или какво трябваше да направя , да пусна 40 човека в неплатен отпуск , съкратя или чакам на пародията 60/40 . Изказването Ви , извинявайте ама е под всякаква критика .А в китай мисля, че всеки който се възползва по някакъв начин от пандемията било то чрез продажба на маски на завишени цени и т.н., му взимат всички пари и отива в затвора, мисля че и тук трябва да е така заради точно такива кокошкари като тебе, пич
за тия неща пишем във бб форума, при здравеняцитеКаквото иска пазара. Ако имахме свърхнадебеляване, сигурно такива продукти щяха да се търсят.
Не държа , но излишно се оспамва темата . Благодаря за поздравлениятаПредставител на Кристиян Шууз ли си? Ако е така - поздравления! В последно време във форума всеки мрънка за нещо и търси под вола теле във всяка тема. Не дръж на тези неща.