Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

То не е лоша идея човек да има по-внушителна жена до себе си. Щот имах доста по-тъмен цвят на колана от тоя на Гагарин, ама пък хич не съм страшен външно, а и дар слово нямам - все положителни фактори да се стигне до бой. Та целесъобразно ше е да има кой да ме пази от евентуални конфликти...

Ейййй започнахте да си показвате змийските зъбки :p

То не е лоша идея човек да има по-внушителна жена до себе си. Щот имах доста по-тъмен цвят на колана от тоя на Гагарин, ама пък хич не съм страшен външно, а и дар слово нямам - все положителни фактори да се стигне до бой. Та целесъобразно ше е да има кой да ме пази от евентуални конфликти...

До 80 кила ги защитавам безпроблемно. Тия около 100 кила сами се защитават, но пък се е случвало да ги подпирам успешно, ако са прекалили с алкохолеца.

Нещо такова е, да - прикривам всички мои жизненоважни части (доколкото е възможно) и нападам изневиделица като кобра, ухапана от злобна тъща.

То момента на изненадата е най-добрата бойна техника, съм чула. Сестра ми беше голяма побойничка - последно ме би в 10-ти клас. Една седмица се фръцках с джуки, като на Наоми Кембъл.

Начи аз да не се притеснявам влизам в графата :D
До 80 кила ги защитавам безпроблемно. Тия около 100 кила сами се защитават, но пък се е случвало да ги подпирам успешно, ако са прекалили с алкохолеца.

Зависи, аз главно от разни нахални женки си защитавам кавалерите. Някои мъже в това отношение са си в безопасност.

Да е, и аз тъй - ше се чувствам пазено и обгрижвано мъжленце. Глей ква комфортна мисъл :lol:

Зависи, аз главно от разни нахални женки си защитавам кавалерите. Някои мъже в това отношение са си в безопасност.
Значи оная мацка от клипчето на Бластера можеше и да глътне краставицата, ако беше седнала до вас на пейката ?

А, той бластера нали шпека предлагаше.
Значи оная мацка от клипчето на Бластера можеше и да глътне краставицата, ако беше седнала до вас на пейката ?

А, той бластера нали шпека предлагаше.

Ами, явно не беше намерил клипче, в което мацка да консумира сладострастно шпек, та пусна такова с краставица...

Щеше да я глътне, без да гълта - колкото и високооценявано качество да е гълтането.

Щеше да я глътне, без да гълта - колкото и високооценявано качество да е гълтането.

Ама клипчето с краставицата наистина беше забавно! Най-смешни бяха старците, как поощрително кимаха с глава, докато гледаха мацката:lol:

Ама клипчето с краставицата наистина беше забавно! Най-смешни бяха старците, как поощрително кимаха с глава, докато гледаха мацката:lol:

Опитвам се да се сетя какво съм имала предвид - вероятно дъвчене.
Забавно беше, наистина - ама явно не се справяше особено добре, защото накрая един младеж реши да я инструктира как да поема краставицата.

Опитвам се да се сетя какво съм имала предвид - вероятно дъвчене.
Забавно беше, наистина - ама явно не се справяше особено добре, защото накрая един младеж реши да я инструктира как да поема краставицата.

:lol: Не съм специалист, но мисля, че добре се справяше момичето. А младежът мисля, че се опитваше да й измъкне краставицата от устата - с каква цел? Не знам ! Може би беше гладно и искаше да си хапне?

Нещо се затишихте, от 1 час никаква активност - работите ли, тренирате ли?

Работим, имаме гости... Ще се върнем, спокойно.

Някой йога инструктурка има ли на линия да покаже над коя поза ще се мъчим тази вечер

Горе