Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Брао ! Щом можеш така да се сгънеш става ясно защо на шпека му се носи славата от уста на уста. ... и най вече от чия уста:lol:

Е ти пък чак до под коленете не е да не преувеличаваме

Няма, и мен ме няма на шпагатните - близо съм ,ама не съвсем...
А аз съм ного далече от шпагат - голяма мъка е, па и тва дори профилактично не съм пробвал да разтягам от много време.

Тва е по-лесно отколкот с изпънати крака.

Дай да видим нещо по-така или провъзгласяваме моя милост за топ йога на темата :twisted: ... въпреки че нивгаш не съм тренирал йога.

Последно:yoga-04.jpg
и си стискаме ръцете, че си по-добър ако направиш това:http://d.ibtimes.co.uk/en/full/338817/yoga.jpg?w=311&h=503&l=50&t=50

Е ти пък чак до под коленете не е да не преувеличаваме

Радваш се или се оплакваш ?

Последно:Виж файлът 10001
и си стискаме ръцете, че си по-добър ако направиш това:http://d.ibtimes.co.uk/en/full/338817/yoga.jpg?w=311&h=503&l=50&t=50
Тез двете не ща и да ги пробвам :-o мерси.

ПС: всъщност тва първото може да го видим дали има потенциал да стане..

Друг вид йога,... с УШИ :lol:

Прикачени файлове

• husse__Otitis_ears_4.jpg
    husse__Otitis_ears_4.jpg
    45.2 KB · Преглеждания: 6

Оооо, Крейзи !Ние с тебе ли сме най-ранобудни ? А, добрютро !
Йогата с уши е за много напреднали, ние с Ноке-то още не сме стигнали до там. Всъщност, де да знам... може Ноке-то и там да е майстор, той без да се напряга много му се получават нещата, а представи си ако се понапъне малко кво следва.

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Добро утро :) Едва ли сме най-ранобудни.. Убеден съм, че има и още шушумиги, но се ослушват някое друго птиче да изчурулика първо.. писук писук :p

Айде добро утро и от мен. Тази тема дали ще мина тази за Украйна и Русия като съдържание / страници. :)

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Добро и от мен. Ще ги минем братле няма де да ходят тука женската сила е с нас :D
Айде добро утро и от мен. Тази тема дали ще мина тази за Украйна и Русия като съдържание / страници. :)

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Добро и от мен. Ще ги минем братле няма де да ходят тука женската сила е с нас :D

не съм чел последните няколко страници (няколко, няколко - 50 може би), но гледам, че добре върви. И темата е пълна с всякакви изказвания. :) Последно къде е фокуса? Йога? :)

И аз не знам къде е фокуса.. Преглеждам ги през 5-6 страници. Напоследък вдигнаха много темпото, уморих се да ги гоня..
Като малък едни ми викаха "йога" между другото, ама това е един от много ми прякори :D

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Срамота ако не ги бием ! Там се събират, за да се дърлят, а тук цари мир и любов. Освен това се занимаваме с усъвършенстването на отделни индивиди- кой йога, кой таекуондо...

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Срамота ако не ги бием ! Там се събират, за да се дърлят, а тук цари мир и любов. Освен това се занимаваме с усъвършенстването на отделни индивиди- кой йога, кой таекуондо...

Да, доста приятна тема, която не знам как да дръпна последно време. Явно има какво да си кажат хората тук. :)

И в интерес на истината е приятно четиво, точно като тези комедийни сериали, които гледаш и се хилиш, а реално в главата ти нищо не се случва. :)

Бинки, добре дошъл - наслаждавай се и разпускай. Темата е неангажираща с доста интересен привкус понякога, имаме си 2 дами и няколко господа - чата е на високо ниво.

Не остана с кого да се заяде човек в тая тема.

Гууд морнинг

[video=youtube;LIqbnAPwf48]https://www.youtube.com/watch?v=LIqbnAPwf48[/video]

Вчера май някой искаха мацка да ги носи като се напият

Гууд морнинг

[video=youtube;LIqbnAPwf48]https://www.youtube.com/watch?v=LIqbnAPwf48[/video]

Вчера май някой искаха мацка да ги носи като се напият
Я, Бластер ! Ти що не си на работа, бре сине майчин ? Тия деликатни и компактни пликчета на снощната ти жертва ли бяха ?:p

п.с. Гууд Морнинг в 13 часа ? Брао бе, мърда !

Не остана с кого да се заяде човек в тая тема.

Да бе, да му се не види ! Вече даже и аз май не те дразня толкова, а кака Каси съвсем не смее да влезе тук, да не би да я попитаме за наградата от илядо евра... и сега толкова се обичаме, че чак сме на път да станем досадни.
Абе, къде е Лилето ?

Да бе, да му се не види ! Вече даже и аз май не те дразня толкова, а кака Каси съвсем не смее да влезе тук, да не би да я попитаме за наградата от илядо евра... и сега толкова се обичаме, че чак сме на път да станем досадни.
Абе, къде е Лилето ?

Лилето днеска може да се е отдала.... на творчество или кой знае, може на някой мъж!

Горе