Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Featured41-624x460.jpg

Тъз вечер тъй ще играя йога щот много бъхтих и съм изморен от работа вий лашкайте пък аз ши гледам

Ако си пича с цигарата и бирата на корема, Отпусни малко, че в тая поза се правят коремни преси. Ще вземеш да направиш плочки, без да искаш.

[/QUOTE]Оооо, жените, имащи нужда от вибро яйца имат страхотно въображение, вече си те представях облечен в ризка с жабо и буфан-ръкавче с дантелки, как ме отнасяш бездиханна на пиратския си кораб...[/QUOTE]

Малее, ти наистина имаш въображение, запри малко, че се изпотих под мустак

Ако си пича с цигарата и бирата на корема, Отпусни малко, че в тая поза се правят коремни преси. Ще вземеш да направиш плочки, без да искаш.

Еми отпускам с бира и цигарка ма верно една масажистка ши ма отпусне по добре

Еми отпускам с бира и цигарка ма верно една масажистка ши ма отпусне по добре

Викаш, масаж с освобождаване си е хубаво, пък бира и цигарка може и преди и след... Не виждам дали си в шпиц на снимката, следващата я фокусирай по-добре.

Малее, ти наистина имаш въображение, запри малко, че се изпотих под мустак

И тва при положение, че ти спестих най-интересното ?! Много лесно ти се поти мустака, явно и ти имаш добро въображение.:wink:

Да ама и кюфтенца от тиквички може да ми дойдат добре както съм гладен може и тигана да оближа
Имало едно време три сестри, които си обещали като се оженят да си казват всичко, както досега. Задомили се в различни градове.Като си пишели, паролата за секса им била, дали ядат пържени картофи. Най-голямата се оплакала, че яде един път месечно пъжени картофи. Втората - един път седмично. А най-малката писала:"Ядем пъжени картофи на закуска, на обяд и на вечеря, като свършат картофите - той ближе тигана, а аз хапя дръжката...."

Да ама и кюфтенца от тиквички може да ми дойдат добре както съм гладен може и тигана да оближа

Тия от тиквички горе-долу ги догаждам, обаче с лещените се изложих много. Ако ти се ближе тиган, взимай едно-две кила тиквички и идвай, хайде!

Ноке, това двуглав човек ли е или сиамски близнаци, свързани по странен начин. Брей, тва в Индия се раждат много мутанти..тцтцтцт

Каква дискриминация само :( Ние другите да духаме супата :(
Тия от тиквички горе-долу ги догаждам, обаче с лещените се изложих много. Ако ти се ближе тиган, взимай едно-две кила тиквички и идвай, хайде!

Упс обърках кюфтенцата ама то къто съм толкоз гладен ми е простено, а пък иначе исках да дойда наготово там квот си направила че нямам време да чакам

Каква дискриминация само :( Ние другите да духаме супата :(

Епа, земИ тиквичките и ела ти, Бластера и без тва много обещава, ама после се дърпа..

Упс обърках кюфтенцата ама то къто съм толкоз гладен ми е простено, а пък иначе исках да дойда наготово там квот си направила че нямам време да чакам

Ти за да не се набуташ да купиш тиквички, нали? Ще те черпя с лещените, ама няма да гледаш, докато ги ядеш - аз ще те разсейвам.

Епа, земИ тиквичките и ела ти, Бластера и без тва много обещава, ама после се дърпа..

Май само аз ти нямам адреса, ама няма да питам повече, и не съм гладен сега точно....

Май само аз ти нямам адреса, ама няма да питам повече, и не съм гладен сега точно....

Не ревнувай ! И те го нямат, затова така смело си предлагам кулинарните способности.

Ти за да не се набуташ да купиш тиквички, нали? Ще те черпя с лещените, ама няма да гледаш, докато ги ядеш - аз ще те разсейвам.
Ши ма накараш да оближа тигана знам си аз

Не ревнувай ! И те го нямат, затова така смело си предлагам кулинарните способности.

Няма, няма давай смело - кое най-много ти се отдава за готвене?

Последно редактирано:

Няма, няма давай смело - кое най-много ти се отдава за готвене?

Ами, както предположи Бластера - аламинутките. По-завързани манджи нямам време и нерви да готвя. Най-добре е на фурна - мяташ всичко в тавата и си вършиш друга работа. А на теб кой ти готви, щом ти не можеш?

Горе