Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Плъха на компа бре язе други плъхове не гледам :D

Абе, Уни...... Може ли да използваш такива синоними на техническата терминология, като знаеш, че тук се подвизава ''буквалист'' ??? Извинявам се, че (както винаги) приех нещата буквално и подведох широката аудитория ! Ако някой много е плакал за плъха - сори !
Аз днес ще водя моя лаптоп на доктор - трансплантация на батерия. Операцията е сложна ! Стискайте палци да не отхвърлим органа !
Добрутро на всички !

Абе, Уни...... Може ли да използваш такива синоними на техническата терминология, като знаеш, че тук се подвизава ''буквалист'' ??? Извинявам се, че (както винаги) приех нещата буквално и подведох широката аудитория ! Ако някой много е плакал за плъха - сори !
Аз днес ще водя моя лаптоп на доктор - трансплантация на батерия. Операцията е сложна ! Стискайте палци да не отхвърлим органа !
Добрутро на всички !

Добрутру! Успокоих се, че Уни не отглежда в действителност преносители на чума.

Стискам палци за операцията - ако те домързи да идеш, все пак може да пробваш да махнеш капака на лаптопа и да извършиш сама трансплантацията.

Хм, тоз Ноке що реши, че за бъдещите му творчески планове го питам - в полунощ по-интимни въпроси задавам.

Ми аз тка си му викам на пълшока той си ми любимец с него ставам и с него си лягам :p
Добрутро на всички !

Ей това е кофти вече, при мен говоря за неодушевен предмет , а ти за живо същество :(
Да ама моята риба си замина :cry: :shock:

Добро утро на всички!

Браво на участниците до момента, всеки желаещ да разпусне е добре дошъл, адмирации към двете дами поддържащи "духа" на предприемачите ( Нанди и Лили ).

Всеки да си смята мненията и да разделяме нагарадата ...

Има време май още, на колко щеше да е мохабета :p
Иначе да най-голямата е :)
Всеки да си смята мненията и да разделяме нагарадата ...

Добрутру! Успокоих се, че Уни не отглежда в действителност преносители на чума.

Стискам палци за операцията - ако те домързи да идеш, все пак може да пробваш да махнеш капака на лаптопа и да извършиш сама трансплантацията.

Хм, тоз Ноке що реши, че за бъдещите му творчески планове го питам - в полунощ по-интимни въпроси задавам.

Трансплантацията беше успешна - 100% съвместимост с донора ! Вече джиткаме с новия орган !:D

Въпрос към човека с рибата: Не казваш да е умряла, а казваш ''замина си'' - тва как да го тълкуваме, за да не се излагаме пак ? Щото на мен ми звучи, като ''обра си багажа, тръшна вратата и си замина''...
Благодарим на Митето, че признава скромния ни принос (на нас с Лилето) за купищата изприказвани глупости ! То, като има много плямпане някъде, на кой да го припишеш, ако не на жените..

Aз имам 564 мнения в темата :oops:

Обещавам на стр.200 съвсем да се разпусна и да постна някое секси селфи на кутрето на дясната ми ръка.

Трансплантацията беше успешна - 100% съвместимост с донора ! Вече джиткаме с новия орган !:D

Честито :)

Обещавам на стр.200 съвсем да се разпусна и да постна някое секси селфи на кутрето на дясната ми ръка.

Eeeeeeee чак на страница 200 ли де, аз мислех че сме аха и да постнете с Нанди по един фотос най-после. Айде престрашете се.....де

В творческа криза съм нещо :mad: .

Разчитам на Гагарин да ме вдъхнови.

В творческа криза съм нещо :mad: .

Разчитам на Гагарин да ме вдъхнови.

Ако чакаш снимка, може и да си отчакаш - чак на страница 200 каза и то само на кутрето деее......а

Ако чакаш снимка, може и да си отчакаш - чак на страница 200 каза и то само на кутрето деее......а
Снимка вече имам. Надявам се на интелектуални или духовни стимули под формата на форумен спам в настоящата тема.

С малко се задоволявам.

Eeeeeeee чак на страница 200 ли де, аз мислех че сме аха и да постнете с Нанди по един фотос най-после. Айде престрашете се.....де

Как не те е срам ?! Още първия път, щом поиска снимка ти пуснах оная, на която се опитваме да вземем (по насилствен начин) вибро яцето на една стисната шампионка по упражнения на Кегел. После пуснах селфито с филърите в устата, ама то... мъже - все не им стига.

Снимка вече имам. Надявам се на интелектуални или духовни стимули под формата на форумен спам в настоящата тема.

С малко се задоволявам.

Твоята е лесна тогава, почакай малко и си готов

Как не те е срам ?! Още първия път, щом поиска снимка ти пуснах оная, на която се опитваме да вземем (по насилствен начин) вибро яцето на една стисната шампионка по упражнения на Кегел. После пуснах селфито с филърите в устата, ама то... мъже - все не им стига.

Так е права си, Теле съм, все ми е малко и бода напред с рогата

Тебе няма ли кой да те врънка за снимка на йога пантсовете ти докато си в тях?

Виж аз как намазах след кански усилия.

Къде са тия снимки, само аз ли не съм видял нищо :)

Горе