Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Да не си си направил профил в аха-то :) Мисля, че крадат данни от фейсбуците тия от аха-то, защото наскоро бях намерила профил с моите данни там, без снимка, обаче данните същите :)

Аз не се учудвам. На мой познат му направиха профил в аха, в Гепиме с неговите над 200 снимки

Вярва ли ти се? Аз не мисля, ще му купят нещо, че го направиха медийна звезда, и после до там, а онази ще се клечи навсякъде, и само краката да си разтвори, ще и пускат кинти като жетони. :D

Това казвам и аз де! Не с тези изразни средства, но същото по смисъл, т.е. риторичен въпрос.
За "пример" няма да коментирам.
То си има и една картинка, с момиченце :wink:пред черната дъска забило жално главица и надпис "За...би, ще ставам стрийптизьорка!"

А и на една колежка детето, също момиче. Изнемогващо милото, хич не му се учи в пети клас. Идваше в работата. Майката нервна, кара й се, как ще остане необразована. И то дете си й отговори "Ами че аз искам да стана фризьорка!"- а красиво като слънчице! Бяха го канали манекенка да става. Майката с висок морал не разрешава. Сега вече е седми-осми клас и чакам още някоя друга година, да я видя по телевизията. Ей, така да й се зарадвам на хубавото личице, а че няма да блести със знания голяма работа!

Бъркашшшшш, започва с буквата А, и всяка женуря му обръща внимание :D
Норт ??????????????

Бъркашшшшш, започва с буквата А, и всяка женуря му обръща внимание :D
Абе мъжете май са повече...

От: От: Предприемачеко разпускане!

И коя тема точно поддържа Амун ??? Амун се появява спорадично и хвърля нещо извън моментния разговор - това всичко, което прави Амун, а това че коментираме, нормалните хора, наричат - ''общуване''. Опитай, може пък да ти хареса ! Може да ти хареса и да сложиш възглавничка под коленете си, че както си коленичил пред Амуня (а той кара по 4 пъти ) после ще те гледаме да рекламираш наколенките на д-р Ливайн.

На това трябваше да се смея? Отново използваш изтъркани небивалици :)
ще смениш ли вече плочата? едно и също въртиш (предполагам не ти е лесно :()

Ако прегледаш и другите страници ще видиш, че мога и да се забавлявам, за разлика от Норт ! След пост в който няколко пъти ме нарича ''жалка'' аз какво ? Да взема да му благодаря ? Бъдете обективни ако ще се намесвате, като арбитри ! Вижте колко пъти му казах да се отпусне и да се забавлява и колко пъти той ми отговори с нападки ! Вижте с колко човека съм се скарала аз (1) тук и с колко Норт - с всички ! За всичко си има причина...
А за рендосването - не ме мисли !

Тогава защо се намесваш в чужд разговор? правиш го за втори път
първия е когато попитах нещо @Лили сега втория когато писах нещо на @бластер
получава се това което казах - трябва някой да напише нещо и ти да коментираш по него - няма друга причина която да обяснява това твое нахлуване в чуждите разговори

Според теб възможно ли е да съм се скарал със всички? твърдиш глупости (ти друго не можеш), поне малко си напъни мозък деее

А ти какво очакваш да постигнеш с това изказване ? Ако е конфликт, няма да го получиш ! Аз не искам да оправдавам мнението на мъжете, че жените тук само се карат помежду си. Диалог, със сигурност по тоя начин - също няма да получиш. Норти няма ''по-особен стил на писане'' ! Норти просто е сприхав сухар, което обезмисля престоя му точно в тая тема ! Не оспорвам правото му, а просто се чудя какво прави тук, като се дразни на всичко забавно? Винаги съм готова да обсъдя каквото и да е с него, но се опасявам, че той не търси разговори, а само състезания по риторика, с предварително определен от него регламент. И следващия път, когато решиш да критикуваш се замисли дали си точният човек и дали критикуваш справедливо.

И тази тема е забранена за хора като мен (сухари)? това нали разбираш е дискриминация..да, да - във форумите може да го използваш за да може все пак да напишеш едно изречение, но само тук. Ясно ли е?

Интересно ми е как избираш едно изречение от десетте които пиша? на случаен принцип или отговаряш само на въпроса който не изисква размърдване на мозъка (избягвам да задавам такива въпроси защото мисля, че нивото е по-високо. Но за хора като теб оставям и по един такъв :) )

Дразнел съм се на всичко забавно...хаха
питах те и ти не ми отговори - цитирай поста на @бластер който те е накарал да се задавиш от смях

"състезание по риторика" не мисля...но както знаеш, в състезанията се включват хора от един ранг
за да може и двете страни да имат еднакъв шанс
по тази причина НЕ искам да се състезавам с теб..а и няма да ми е интересно :)

Не, мога ги съжалявам тез, а и не мисля изказването, че бил свръх умен за уместно. Иначе, не е лошо да се учат, така като него всички, кой във каквото го влече :)
Това казвам и аз де! Не с тези изразни средства, но същото по смисъл, т.е. риторичен въпрос.
За "пример" няма да коментирам.
То си има и една картинка, с момиченце :wink:пред черната дъска забило жално главица и надпис "За...би, ще ставам стрийптизьорка!"

А и на една колежка детето, също момиче. Изнемогващо милото, хич не му се учи в пети клас. Идваше в работата. Майката нервна, кара й се, как ще остане необразована. И то дете си й отговори "Ами че аз искам да стана фризьорка!"- а красиво като слънчице! Бяха го канали манекенка да става. Майката с висок морал не разрешава. Сега вече е седми-осми клас и чакам още някоя друга година, да я видя по телевизията. Ей, така да й се зарадвам на хубавото личице, а че няма да блести със знания голяма работа!

Тогава защо се намесваш в чужд разговор? правиш го за втори път
първия е когато попитах нещо @Лили сега втория когато писах нещо на @бластер
получава се това което казах - трябва някой да напише нещо и ти да коментираш по него - няма друга причина която да обяснява това твое нахлуване в чуждите разговори

Защо не направи такава забележка и на Касиопея ? Тя се намеси в нашия спор ! Или принципа важи само за определени хора ?
Повече няма да се занимавам с теб, а със ЗАБАВНИТЕ хора тук !

Ама, пък вие сте по-приказливи :)
Абе мъжете май са повече...

Как се забавлявате?
Споделете
защото се съсипвам от скука...

Ем чи тя @nandibandi би трябвало вече да е споделила?

ето:
Ако прегледаш и другите страници ще видиш, че мога и да се забавлявам...

не е ли? :(

п.п. nandibandi с кой си се забавлявала? досега никой не знае

Не, мога ги съжалявам тез, а и не мисля изказването, че бил свръх умен за уместно. Иначе, не е лошо да се учат, така като него всички, кой във каквото го влече :)

Естествено, че кой каквото го влече, отделно критерият за образованост и колко отличници и образовани са наистина добре живеещи и проспериращи.

Само отбелязах, че е въпрос на "тема" каква точно е поуката от клипчето :)

Norti, нещо не е на кеф тази вечер :)

Защо не направи такава забележка и на Касиопея ? Тя се намеси в нашия спор ! Или принципа важи само за определени хора ?
Повече няма да се занимавам с теб, а със ЗАБАВНИТЕ хора тук !

абе да не си в детската градина?
@касиопея се обръща към теб..аз да й кажа не пиши на @nandibandi - тъй ли?

и спора НЕ е твой, аз писах нещо на @бластер и преди още да се е включил - ти бързаш да отговарящ вместо него
именно по тази причина мисля, че ти е скучно и чакаш някой да каже нещо сензационно и ти да се опиташ да го иронизираш или там каквото намерение имаш

Norti, нещо не е на кеф тази вечер :)

уверявам те - в чудесно настроение съм :mrgreen:

Последно редактирано:

И аз, се съгласих със теб, до някое положение, но просто тези са си ми умразни :)

Да, не казвам, че тези пък които са снимали клипа и тези които го популяризираха имат каквото и да е било ниво на интелигентност, но това е друг въпрос.

Естествено, че кой каквото го влече, отделно критерият за образованост и колко отличници и образовани са наистина добре живеещи и проспериращи.

Само отбелязах, че е въпрос на "тема" каква точно е поуката от клипчето :)

...

никой не разбра демек :lol: Те всичките й мнения са, да ни покаже колко е интересно тя като пише, защото може да отговаря на всички. Независимо какво.
Завършила е философия все пак. Ей така им излиза име на философите. Сега как да кажа, че и аз съм завършила Философия, като ще излезем познати и ще почнем да си мерим оценките по Диалектика и Онтология. Хайде няма нужда. И не го използвайте срещу мен. Аз сигура съм друг випуск 8)

Че последно една друга дама със самочувствие, че учила философия, но елементарен въпрос не може да развие и обсъди, достатъчно ме научи да си мълча ... но в случая не се сдържах :twisted:

На мен например ми е забавна и интересна. За разлика от много други кухи лейки, жадни за внимание, които се имат за много забавни, обаче само ме приспиват.

Хайде наздраве, пък майната му на другото. Въпреки, че пак съм изтощен ще се опитам да поостана, много ми се измени режима напоследък, рано ставане и по някое време просто крашвам тотално.

На мен например ми е забавна и интересна. За разлика от много други кухи лейки, жадни за внимание, които се имат за много забавни, обаче само ме приспиват.

това е хубаво :) женска солидарност
лошото е, че се включва неедекватно в чужди разговори :) Да изчака и да види, ако другия има нужда от адвокат - да го направи.
Ама да чака да напиша нещо и веднага да скочи не знам за какво говори.
Описа ме със 100 определения - за едно от тях не е сигурна поне на 1%.

Аз като й кажа, че използва жалки изтъркани простотии - поставям цитати
когато й кажа, че отговаря избирателно на маловажни неща - показвам с цитати
правя заключение само на нейното поведение, а тя ми направи цял психопортрет - нищо, че ме познава от 5 коментара които може да съм написал нарочно за да я провокирам. Отново се получава жалка история.

Аз задавам въпрос на един потребител,тя се включва и ме напада. Коментара ми беше до един потребител за който @nandibandi казва, че бил адски заБАВЕН - предполага се, че ако е така, може да се защити САМ. Защо тогава се включва? После защо съм я обиждал.
Направила си е някакво заключение за мен, което явно не харесва. Тогава защо ме кара да общуваме?
Честно казано, не умирам да си пишем с нея :) но тя иска (или това показват действията й) - ок, да си пишем тогава. Но щом се хваща на хорото - да го играе. Не само да хленчи.
Сигурно й е трудно. В такъв случай, може да каже - приключваме разговора! (аз ще се съглася) или просто да спре да ми отговаря - аз ще се сетя за останалото :p

8)
[video=youtube;Smwrw4sNCxE]https://www.youtube.com/watch?v=Smwrw4sNCxE[/video]

това е хубаво :) женска солидарност
лошото е, че се включва неедекватно в чужди разговори :) Да изчака и да види, ако другия има нужда от адвокат - да го направи.
Ама да чака да напиша нещо и веднага да скочи не знам за какво говори.
Описа ме със 100 определения - за едно от тях не е сигурна поне на 1%.
Аз като й кажа, че използва жалки изтъркани простотии - поставям цитати
когато й кажа, че отговаря избирателно на маловажни неща - показвам с цитати
правя заключение само на нейното поведение, а тя ми направи цял психопортрет - нищо, че ме познава от 5 коментара които може да съм написал нарочно за да я провокирам. Отново се получава жалка история.
Не е женска солидарност. Ако си съгласен да я четеш непредубедено, ще видиш, че доста адекватно се включва. Понякога който има време, той се включва първи. Другите може и да не в същия момент пред компа и затова да могат да отговорят. Пък и гледай от чакане Римайнда лично да ти отговори, заключиха темата :) По-добре някой друг да ти беше отговорил май :) А и за включване и намесване в чужди разговори определено си има първенец сред женките и това не е нандибанди.
Прекалено дребнаво разглеждаш под лупа всяка една дума от изречението, но изпускаш от погледа си общата картинка - че нандибанди има просто по-експресивен стил на изразяване, не че казва нещо кой знае колко брутално.

Норт, ТИ имаш 4 поста, в които се обръщаш към мен САМО на последната страница (тези назад не ги броим), а аз към теб 1 (един) - хайде пак пискай истерично, как не искаш да общуваш с мен ! Веднъж казваш, че все едно и също си дрънкам, а после, че съм ти дала 100 определения. Нападаш ме, че се намесвам в чужд конфликт (между теб и бластера), но не роптаеш, когато Касопея се намесва в чужд -(този между мен и теб)... Мислиш си, че владееш риториката, но си много бос, повтаряш едно и също, особено в последния си пост ! В твърденията ти няма никаква последователност и не за първи път виждам как си противоречиш, а ти даже не се усещаш, защото си заслепен от своята ''гениалност'' . Няма да се занимавам повече, защото аз НАИСТИНА не искам и не мога да общувам с хора, като теб.
Касиопея, искам да ми покажеш пост, в който съм казала, че съм ''учила'' ;''завършила'' или, че съм дипломиран философ ! Ти си неадекватна, но на теб това ти пречи повече, отколкото на мен ! Предлагам да бъдем възпитани хора и да не общуваме повече, щом взаимно не се харесваме ! Повечето хора влизат в темата за забавление, а не за да четат махленски свади.

Горе