Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ако трябва ще ги изрежа отпред :|

Ако трябва ще ги изрежа отпред :|

Има опция за такава корекция. Само гледай да не им подстригваш окосмяването, че се губи ефекта им.

Ще го запазим естествено :-o

Ще го запазим естествено :-o
Обаче, имай предвид, че изисква редовно обезпаразитяване...

С какво? Веднъж седмично ще ги сапунисвам бре

С какво? Веднъж седмично ще ги сапунисвам бре

Не е лошо и да ги пръскаш с препарат за насекоми, щото много се въдят в тях... Да ти призная, най-вече затова ги продавам...

Буби ли хващат?
:(

Последно с колорадски бръмбар се борих...:(

Последно с колорадски бръмбар се борих...:(

Добре, че не са буби - щеше да се изложим пред редрум. Щото и на мен обеща да ми дадеш да направя едно кръгче с патъците.

Супер :) Явно само аз нямам интересни сънища.

Не се ядосвай, че то като се събудиш и видиш, че не е реално е голямо разочарование.

Веднъж като малък сънувах торта (любимата ми) и като се събудих я нямаше - скарах се с брат ми, защото си помислих, че той я е изял....

Наспах се, по-принцип сънувам само извратени неща и днес не беше исключение

Охооо, обяд мина, така че разказвай съня !

Не се ядосвай, че то като се събудиш и видиш, че не е реално е голямо разочарование.

Веднъж като малък сънувах торта (любимата ми) и като се събудих я нямаше - скарах се с брат ми, защото си помислих, че той я е изял....
:lol:
Ми да го беше и набил ! Мен сестра ми ме наръга с вилица в ръката за едно парче торта...

То няма детска аудитория, ама не е много за форумно разказване....имаше жени замесени

Винаги има замесени жени ! ...и пари !.. и като се комбинират двете - конфликта е на лице

:lol:
Ми да го беше и набил ! Мен сестра ми ме наръга с вилица в ръката за едно парче торта...

Любовта към тортите до кви неща може да доведе, той е по-малък на години, но доста голям на ръст - в шести клас спрях да му скачам, че големи поражения

А, тука опасни семейни вражди заради парче торта :)

Чакам да видя за извратения сън, в който е имало замесени жени и после да отлитам.

Горе