Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Днес само чизмите ще обуя, ризата е за пране.

Диня ви се е прияло като гледам

Аз се притесних да не си се обидил... Всичко ли е за пране, да не тръгнеш САМО по чизми, че както вика Лилето хладно е. Сигурно и при вас там на острова..

За кво да се обиждам - пуших.

Тук на тоя ш......н остров зиме лете си е все 13 градуса

Много кофти. На мен и в бг не ми харесва в някои части на страната времето.

За кво да се обиждам - пуших.

Тук на тоя ш......н остров зиме лете си е все 13 градуса

Имам приятелка, която е там от 5 години и ме кани да ида при нея, ама аз отказвам точно по тая причина. Англичаните, като ги питаш: ''при вас кога е лято?'' отговарят: ''миналата година беше в сряда''

Имам приятелка, която е там от 5 години и ме кани да ида при нея, ама аз отказвам точно по тая причина. Англичаните, като ги питаш: ''при вас кога е лято?'' отговарят: ''миналата година беше в сряда''

Иди зимата - по-топло е, отколкото тук :)
Нокето никакъв го няма - явно е получил селфито ми :)

Интересно :rolleyes:

Ние сме настроени войнствено, не го удряй на еротични фантазии, виж ако има Ариана - аз ставам любвеобвилна...

Иди зимата - по-топло е, отколкото тук :)
Нокето никакъв го няма - явно е получил селфито ми :)

Ходила съм за кратко, на екскурзийка... н'ма кефи там...
Ноке-то го тресе параноята и като е видял, че сме го снимали, след като е видял селфито се е забил в някое бомбоубежище, без и-нет връзка.

Ние сме настроени войнствено, не го удряй на еротични фантазии, виж ако има Ариана - аз ставам любвеобвилна...

Охооо, има цяло езеро ариана:-o:D

Така е, времето е гадно и други неща са гадни, но има малки предимства - ти ела щом те канят, за една седмица тъкмо ще видиш нещата който си заслужават

Охооо, има цяло езеро ариана:-o:D

Тц, за да се разчувствам ми трябват поне 2% алкохол, ако ти се свиди, поне една боза купи...Ше свърши работа.

Ходила съм за кратко, на екскурзийка... н'ма кефи там...
Ноке-то го тресе параноята и като е видял, че сме го снимали, след като е видял селфито се е забил в някое бомбоубежище, без и-нет връзка.

Как не те кефи? Виж каква бистра река си имат хората:
10340159_743016702417930_6363519372188556839_n.jpg

И мен и затова ще се прибера като изплатя имотите обаче!

А, сега ! Имоти, чизми, котарак... Шарл Перо нещо???:p

Ще вземем едно патронче ментичка :roll:

Тц, за да се разчувствам ми трябват поне 2% алкохол, ако ти се свиди, поне една боза купи...Ше свърши работа.

Не ядеш месо, алкохол пиеш ли - поне бяло/червено вице

Как не те кефи? Виж каква бистра река си имат хората:
Викаш, става за риба, а ?
Обаче аз съм върл противник на дисциплините лов и риболов... мое ли поне да се плува в нея ?

Горе