Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Там ако му пари няма да е на добре работата - не ще да е от одумване само......

Е, като си го е кръстил ''Народен'' ще се налага да пие и антибиотици понякога.

Са останах и незавит :(
Несправедлив живот :cry:

Офффф майко, ша умра

Най-смешното беше, че стана страшна драма. Човека се обиди, че така съм реагирала, на мен при падането ми влезе сапун в окото и не можех да стана да си сваля лещата и да си измия окото, щото зверски се прибих (и трябваше да почакам), докато слушах: Кво ти става бе ? Не може ли да те пипам ? След което аз се разсърдих, че той така е реагирал... Трета световна от едно къпане.

Са останах и незавит :(
Несправедлив живот :cry:

Няма, няма - ще дойде Лилето. Прави се на корава, ама е с добра душа. Ако може... дай й между другото ония 20 кинта... чехлите- после..

Тая тема няма изскролване... :rolleyes:

Та какво мога да направя за теб, Гагарин?

Ох горкото :(
Беше ! Обаче някои действия не бяха предварително уговорени и се стреснАх... падайки по гръб в банята. И сега се стряскам, като се сетя.

Най-смешното беше, че стана страшна драма. Човека се обиди, че така съм реагирала, на мен при падането ми влезе сапун в окото и не можех да стана да си сваля лещата и да си измия окото, щото зверски се прибих (и трябваше да почакам), докато слушах: Кво ти става бе ? Не може ли да те пипам ? След което аз се разсърдих, че той така е реагирал... Трета световна от едно къпане.

Имаш експирънс спор няма - сигурно още сте приятели?

Имаш експирънс спор няма - сигурно още сте приятели?

Нееее, тва е единствения бивш, който не искам да виждам - беше психопат ! Права бях да побегна в банята...:lol:

Нееее, тва е единствения бивш, който не искам да виждам - беше психопат ! Права бях да побегна в банята...:lol:

Разбирам те, аз все още със всички бивши се виждам и сме в приятелски отношения с изключение - една от госпожиците само ми прави оферти за женитба и ми е малко кофти да е режа всеки път

Мастичка пак, само , че с доматена салатка ама от с лук нали се сети с варени домати :)
Уни!!!

Днес какво си нарязал, какво си сипал?

Разбирам те, аз все още със всички бивши се виждам и сме в приятелски отношения с изключение - една от госпожиците само ми прави оферти за женитба и ми е малко кофти да е режа всеки път

А пада ли на коляно с годежен пръстен ? Дано не го прави, че така е кофти да откажеш. На психопата се наложи баща ми да му отказва предложението за брак от мое име...:lol:

И пак сме на същата тема като гледам :rolleyes:

Горе