Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Притеснихме се да не ти е запарило нещо на шпека от толкова одумване и да си тръгнал към кожно-венеричния диспансер :)

Не ама ми горяха ушите и се съмнявам че Нанди мее сънувала с онази поза дет съм по дръжка и тя ме дъррпа за ушите

Не ама ми горяха ушите и се съмнявам че Нанди мее сънувала с онази поза дет съм по дръжка и тя ме дъррпа за ушите

Ама сънува ли, че ти дърпа ушите? Щото, ако е така, сигурно ти е отворила някоя чакра и е нормално да ти горят.

Естествено. Има всякакви извратени хора.

Бе, пита ме във фейса дали искам да ъпдейтвам или по-късно. Кое е по-добре?
Аз специално не му разбирам на фейса, сори.

Е на мен първо профила ми ъпдейтна, после в страниците ме пита пак

Не разбрах - за целите профили ли е ъпдейт, или само за страниците?

При мен дойде още преди месец, по друг начин излизат постовете и някой неща са на различни места, но се свиква

Ясно.

Кво стана, всички се умълчаха - да не отидоха да си правят селфита?

Нанди влезна да се къпе и ние се умълчахме - едни гледат през шпионката, други визуализират подсъзнателно, кой как се уреди

Нанди влезна да се къпе и ние се умълчахме - едни гледат през шпионката, други визуализират подсъзнателно, кой как се уреди

Е, аз тамън изпратих майсторите и викам да се концентрирам в спаменето, а то ората пийпват нанди през шпионката :)

Е, аз тамън изпратих майсторите и викам да се концентрирам в спаменето, а то ората пийпват нанди през шпионката :)

Гледам, че и тя се бави може да и е хубаво

Ама сънува ли, че ти дърпа ушите? Щото, ако е така, сигурно ти е отворила някоя чакра и е нормално да ти горят.

Ами те още ми горят сигурно ме чака в банята щот знай че съм голям мръсник

Ами отивай, не я оставяй така сама.

Ей ма на ! Никой не дойде и викам тогава аз да се връшам...

Ами те още ми горят сигурно ме чака в банята щот знай че съм голям мръсник

Бластер, от тука виждам, че са ти мръсни ушите - затва ти горят !

Ей ма на ! Никой не дойде и викам тогава аз да се връшам...

А, честита баня! Те предприемачите толкова са били зашеметени от видението с твоя къпещ се организъм, което си им изпратила посредством пара-ненормалните си способности, че не са успели да помръднат и да дойдат до банята.

А, честита баня! Те предприемачите толкова са били зашеметени от видението с твоя къпещ се организъм, което си им изпратила посредством пара-ненормалните си способности, че не са успели да помръднат и да дойдат до банята.

Tе вицовете за програмисти са по действителен случай, нали знаеш...

Ей го и селфи-клипчето ! Който твърди, че диамантите са най-добрия приятел на момичетата, не е чул за подвижния душ.:wink:

[video=youtube;d4VK8RiQtho]http://www.youtube.com/watch?v=d4VK8RiQtho[/video]

Ай де и аз си ударих един душ и сядам на масата, може да съм мръсник ама поне да съм къпан

Горе