Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

При мен е като наркотик, финансист съм с 3 месеца стаж в банка, а това е направо върха - колкото по-тясно, толкова повече адреналин и така 10г.

Кое по-тясно ? Английските пътища за тоя камион ? Знам колко е гадно, возила съм се в такъв варел.. Ама ако ме поканиш пак ще се повозя:rolleyes:

Кое по-тясно ? Английските пътища за тоя камион ? Знам колко е гадно, возила съм се в такъв варел.. Ама ако ме поканиш пак ще се повозя:rolleyes:

Да за пътищата ставаше въпрос.

Заповядай в удобно за теб време!

Да за пътищата ставаше въпрос.

Заповядай в удобно за теб време!

Ще дойда, чакай ме и се оглеждай по завоите !:-o
И мерси за помоща днес, приключих ги !!! Много ми помогна, наистина.

От: От: Предприемачеко разпускане!

И аз я харесвам тази. Някой път ще пусна нещо такова, като съм в съответното настроение. Може да допадне и на Митето даже :)

Е, той точно за една песен време се вясва... Митееее !!!

Важното е, че се появява и ни сгрява душите със своето присъствие :)

Даже бих казала, че ни държи влага до следващия път..:rolleyes:

Така си е - способен момък е Митето - тия мустаци задържат оптималното количество влага за целта :)

Абе казвам ти аз, ама ти не вярваше за мустаците.. Един познат казваше, че целувка с мустакат мъж се равнява на 20мин. разходка в борова гора - толкова освежаващо било.

Абе казвам ти аз, ама ти не вярваше за мустаците.. Един познат казваше, че целувка с мустакат мъж се равнява на 20мин. разходка в борова гора - толкова освежаващо било.
От личен опит ще да знае.

От личен опит ще да знае.

Той беше с мустаци и така се рекламираше пред мацките, уж всички жени, които целувал, така казвали.
Почина милия, готин човек беше.

Ахахахаха, гледайте жена предприемач:
:D:D:D

Нещо ми е гаден нета тая вечер и не го зарежда, а и тва предаване как имаш нерви да го гледаш, бе Уни ? Я кажи къде се скри Бластера, че тъкмо да го подхвана и избяга. Сигурно е отишъл да му баят против уплах.

Не е от нета, нещо сайта на новата педерастия се ебава. Бластера не го знам, аз ходих малко на центъра има празник на тракийската песен + ден на детето. Потекоха ми лигите като видях един голям огън, какво ли ще връткат на него като падне жарта тази вечер. :rolleyes: Ако не ми се приспи ще скачам пак да видя какво се случва :D
Нещо ми е гаден нета тая вечер и не го зарежда, а и тва предаване как имаш нерви да го гледаш, бе Уни ? Я кажи къде се скри Бластера, че тъкмо да го подхвана и избяга. Сигурно е отишъл да му баят против уплах.

Поздрав за Гагарин :)

[video=youtube;AMT698ArSfQ]https://www.youtube.com/watch?v=AMT698ArSfQ[/video]

Не е от нета, нещо сайта на новата педерастия се ебава. Бластера не го знам, аз ходих малко на центъра има празник на тракийската песен + ден на детето. Потекоха ми лигите като видях един голям огън, какво ли ще връткат на него като падне жарта тази вечер. :rolleyes: Ако не ми се приспи ще скачам пак да видя какво се случва :D
Ти, като фен на децата ли ходи или на тракийската песен ? Или си падаш пироман ?:-o Верно е кофти сайта днес.. И народ няма, ще измислим друго забавление.

Три в едно. :)
Ти, като фен на децата ли ходи или на тракийската песен ? Или си падаш пироман ?:-o Верно е кофти сайта днес.. И народ няма, ще измислим друго забавление.

Поздрав за Гагарин :)

Ти досега търси с кво да я поздравиш ли, бе Ноке ? Много се забави, да не си се допитвал до врачка как да уцелиш ? Виж аз как ги заковавам на Митето, ама се искат способностиии.

Три в едно. :)

:-o Педофил-пироман-любител на народното творчество ??? Не те познавам вече !

На племенниците подаръци зехте ли? Аз нещо не можах да харесам за моя и утре в паник моуд ще трябва да измислям нещо.

Горе