От: Предприемачеко разпускане!
Скарала се господарката на своята слугиня, че много мърсувала с непознати в къщата и понечила да я гони, за да не й разваля доброто име пред останалите.
- Жалка гнида, ти ли ще ме черниш ма?..
Работата отивала към бой с дебелото дърво, но слугинята споделила, че на 2 пъти е оттървала своята стопанка като е попадала на нейният любовник, докато я чака, но е скрила това от стопанина.
- Ах, миличка, нима си сторила това заради мен?
Изводът: Първо гледай себе си, преди да раздаваш правосъдие.
P.S. А от предната притча може да се изведат множество изводи, не само вече споменатите. Донякъде тя и скъсява страниците на онази дебелата, която пуснахте на картинка "женска логика" или нещо от сорта.. Аз чета повърхостно през повечето време и си създавам на база много трохички впечатление за вкуса на хляба
Общо взето тогава ми мина през главата ситуацията от "скарали се две вагини..", "няма май кой да ги натърка, за да отпуснат парата..", "намират се йеебачи, няма страшно!",.. Все пак темата е за разпускане (поне заглавието е такова). И не напоследно място, говореше се за кой какво чете, нощни шкафчета, мръсотии и някакви непознати за мен автори. Та приемете всичко това като оправдание, за моята кратка, поне според мен на място притча, която все пак изпълни целта си, а именнно да я запомните, да се развеселите и да искате още.. Ненаситници такива!