Предприемачеко разпускане!

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

какво ще получи в замяна?

Най-искрените ми и сърдечни благодарности и удоволствието да си полага кълките на чист диван. Ако това не стига, мога да опържа и яйца.

От: Предприемачеко разпускане!

Аз тогава да питам и тук - ако пусна в пералнята едни възглавници от разтегателен диван, нещо ще им стане ли?
Калъфките не могат ли да се свалят, бе Лили ? Що ще переш целите възглавници, заедно с дунапрена ? ...или както викаше една позната баба (лека и пръст) на дунапрена: ''недопрен'' !
Edit: по-късно отворих линка и видях, че вече са ти задали тоя въпрос...

Калъфките не могат ли да се свалят, бе Лили ? Що ще переш целите възглавници, заедно с дунапрена ? ...или както викаше една позната баба (лека и пръст) на дунапрена: ''недопрен'' !
Edit: по-късно отворих линка и видях, че вече са ти задали тоя въпрос...

Не могат май - или трябва да ги разшия, да извадя пълнежа и после да ги зашия. Пък не съм от най-сръчните в шивашките дейности, затова няма да пробвам. Заради тия възглавници ми се отложи пролетното почистване :)

Някой виждал ли е лети джанти за велосипед алуминиеви с 3-5 лъча?

не мога да намеря, а искм да сложа на един електрически велосипед?
намерих само някакви по 2000 лева бройката

А по моя въпрос някой?

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Не могат май - или трябва да ги разшия, да извадя пълнежа и после да ги зашия. Пък не съм от най-сръчните в шивашките дейности, затова няма да пробвам. Заради тия възглавници ми се отложи пролетното почистване :)

Все едно имам дежа ву пак... същото и в буля-мама става по тмата.
И там същите съвети и въпроси :)))))))))))))))))))

Ако бях един нормален и стандартен форумен потребител, двата горните поста щях да сги събера в един.
Но понеже съм мързелив троляк, а тук не наказват заради няколко последователни поста, ще напиша дори и трети.. за да издразня гадовете и куртурлята
и да се направя на интересен разбира се :)

Аз затова дадох темата направо, че ме мързеше да описвам 2 пъти прословутите възглавници, на които химическото им чистене ще струва колкото целия диван на старо. Ако искаш да питам по твоя въпрос в бул-мамата. Обаче електрически велосипед не е ли мотопед, бря?

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Аз затова дадох темата направо, че ме мързеше да описвам 2 пъти прословутите възглавници, на които химическото им чистене ще струва колкото целия диван на старо. Ако искаш да питам по твоя въпрос в бул-мамата. Обаче електрически велосипед не е ли мотопед, бря?

Нищо общо няма, просто колело с батерия. Няма смисъл а пускаш там, ще прочета пак някой въпрос от сорта, "ел велосипед не е ли мотопед?: :lol::lol::lol::lol:

И се чудих ебаси тази квартира по колко я плащате щом е от паркет и със стар диван от соца?

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Нищо общо няма, просто колело с батерия. Няма смисъл а пускаш там, ще прочета пак някой въпрос от сорта, "ел велосипед не е ли мотопед?: :lol::lol::lol::lol:

И се чудих ебаси тази квартира по колко я плащате щом е от паркет и със стар диван от соца?

Е, ние дивана го използваме основно за партита. Сега мисля да го изнеса на по-голямата тераса, че е голяма колкото стая горе-долу и да сложа маса и чадър. Да излизам там с лаптопа, че да хвана малко тен. Че естествен паркет е по-добре от ламинат. За съжаление в кухнята сме с ламинат. 400 лева плащаме.

Те другите от бул-мама повече разбират от мен - няма да ти зададат такъв въпрос сигурно :)

Разшиваш и ги даваш на някой шивачка да им сложи цип, и може да ги переш когато си искаш, ей ама трябвало малко логическа мъжка мисъл

Как ги прайш яйцата че ми се приядоха

С дунапрен са пълни тия възглавници наистина и ако го отпориш да го правиш нещо, по-добре го смени завинаги - ще стане на каша и ще се разпадне на трохи, особено ако е много стар. По-добре вземи назаем от някоя познат парочистачка или прахосмукачка с пара. Има модели, който си перат и изсушават веднага. Това според мен е най-добрият вариант като се опиташ да не заплащаш за услугата, разбира се. Важно е само да се ликвидира повърхностният слой от бактерии. Също така може да се облече с ново покривало, което ще му придаде хубав вид, а и ще може то самото вече да се почиства по-често. :)

Всички са виждали офисите на гугъл, ще е интересно сигурно да видите на Газпром централата. Тъй кат гледам не е зле, от темата за заплатите по-долу - определено бих поработил на заплатка там :D

Някой ми подхвърли тоя линк http://www.gazprom.com/press/reports/2012/one-day/

Да не обърка темата, офиси не ни интересуват като разпускаме, я кажи по добре как разпускат руснаците

TheCrazyBastard, кажи още някоя притча,тая за вагината направо кърти мивки :lol:
И аз се впечатлих много ! Толкова мъдрост, толкова поука в една нищо и никава притча ! Шегувам се, разбира се... Момчето ни развесели, а това е всъщност целта на темата.
Анибани много добре се включи в петък вечер, но бързо ни напусна, явно не и понесоха разприте ? Сега е по-спокойно, дано се включи пак !

Един екзистинциялен въпрос, наистина ли блондинките се забавляват повече, или ние се забавляваме повече с блондинки, като четем вицове за блондинки

Скарала се господарката на своята слугиня, че много мърсувала с непознати в къщата и понечила да я гони, за да не й разваля доброто име пред останалите.
- Жалка гнида, ти ли ще ме черниш ма?..
Работата отивала към бой с дебелото дърво, но слугинята споделила, че на 2 пъти е оттървала своята стопанка като е попадала на нейният любовник, докато я чака, но е скрила това от стопанина.
- Ах, миличка, нима си сторила това заради мен?

Изводът: Първо гледай себе си, преди да раздаваш правосъдие.

P.S. А от предната притча може да се изведат множество изводи, не само вече споменатите. Донякъде тя и скъсява страниците на онази дебелата, която пуснахте на картинка "женска логика" или нещо от сорта.. Аз чета повърхостно през повечето време и си създавам на база много трохички впечатление за вкуса на хляба :D

Общо взето тогава ми мина през главата ситуацията от "скарали се две вагини..", "няма май кой да ги натърка, за да отпуснат парата..", "намират се йеебачи, няма страшно!",.. Все пак темата е за разпускане (поне заглавието е такова). И не напоследно място, говореше се за кой какво чете, нощни шкафчета, мръсотии и някакви непознати за мен автори. Та приемете всичко това като оправдание, за моята кратка, поне според мен на място притча, която все пак изпълни целта си, а именнно да я запомните, да се развеселите и да искате още.. Ненаситници такива! :p

Горе