Аз си оставям по-дълъг нокът на кутрето да си чопля носа, що не се замислиш и ти, вместо да ги боядисваш
Кога ще ги донесеш?
Кво и е на мацката бре, ако сложа селфито няма да смогна да отговарям на лС
Колеги, какви са тези подмятания? Поне имах смелостта да кача селфи, а вие от 30 страници се каните :-o
Ако беше емо, щеше да е с дълга коса, заметната върху едното око.Може да е емо и затова да е с боядисани нокти Не е задължително да е метросексуален или гей
Бъзикаме са, спокойно.Колеги, какви са тези подмятания? Поне имах смелостта да кача селфи, а вие от 30 страници се каните :-o
Бирата е потна вече :beer:
Гагарин, сигурна ли си :lol:
Бирата е потна вече :beer:
Гагарин, сигурна ли си :lol:
Ама аз не съм седми клас :lol:
Аз я ползвам за разредител за ракията.. По-рано днес пих ракия с вино, ама виното свърши и сега си допивах ракията с бира, само че и бирата свърши.. Една гола ракия ми остана и ейсега като свърши Роки по Нова ТВ и ще отивам да ги бия насън.ако искаш, да си играем на топло и студено, за да отгатна на колко си
Аз не съм много фен на бирата, тъй че бях безразлична и хладна като самата бира към това инфо, ама виж, че Крейзи има интерес
На мен си ми тамън, мани я Лили ! Ето ти общо наше селфи - Лиле извинявай, ама не можах повече да чакам и снимах, щот бях много натокана за снимка вече..Виж файлът 10050
Абе остави ги лелките - просто ги е яд че не могат легитимно да ти се метнат.Зехте ме за мезе
Абе остави ги лелките - просто ги е яд че не могат легитимно да ти се метнат.