Умувам, в момента забърквам отварите.
Скъпа, честито ти удари пост 4000!!!:clap:
Ноке, забавлявай се с дечурлигата
Такива дето даряват радост от разстояние ли?
Други са на работа :twisted:
Да, в момента изчислявам точното разстояние, да не вземат да идат на грешен адрес и да зарадвам някой индиец в Лондон.[/QUOTE
Хахаха, ще те изям, ако ти трябва помощ при сметките.... иначе има и по лесен варянт - на един клик разстояние:wink:.
Умувам, в момента забърквам отварите.
E, ako imah yoga pants, щях да покажа. Откак ма снимаха за талавизията, много ме напъва да се показвам.Може вместо бедар да покажеш дупе
Да, в момента изчислявам точното разстояние, да не вземат да идат на грешен адрес и да зарадвам някой индиец в Лондон.[/QUOTE
Хахаха, ще те изям, ако ти трябва помощ при сметките.... иначе има и по лесен варянт - на един клик разстояние:wink:.
Ауууу вълчо ! Сметките винаги са ми били слаба страна - аз съм творец ! И затова за сега ще ползвам лесния вариант, да не взема да ощастливя кралицата и да вдигна на крак охраната в Бъкингам Палас.
E, ako imah yoga pants, щях да покажа. Откак ма снимаха за талавизията, много ме напъва да се показвам.
Ауууу вълчо ! Сметките винаги са ми били слаба страна - аз съм творец ! И затова за сега ще ползвам лесния вариант, да не взема да ощастливя кралицата и да вдигна на крак охраната в Бъкингам Палас.
Най-много да се зарадва охраната на двореца- питаш ли ги кво им е да гледат бабата всеки ден
Може вместо бедар да покажеш дупе
Най-много да се зарадва охраната на двореца- питаш ли ги кво им е да гледат бабата всеки ден
Те сигурно се обръщат на другата страна, уж че се оглеждат за терористи...:lol:
Гога, ние с тебе ли сме работохолиците тука ? Аз се разбих - а, вибратори - а котки и крачета..
Фактите са си факти
Кво ръкопляскаш, бе ? За днес видяхте достатъчно ! По малко, та да ви се услажда.. На страница 50000 съм аз !
Пак ли се разработихте?
Аз почти свърших - то с тия вибратори...
Аз почти свърших - то с тия вибратори...