Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аз вече сериозно допускам, че го издирват от интерпол за убийства, няма друга причина да е толкова потаен.

А, аз по-песимистични неща си мислех, ама и издирван от Интерпол убиец става :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Лошото при нас е, че си знаем номерата и ще си ги пробутваме един на друг, без особен успех.:wink:

Имала ли си телец?

Ще бъде най-забавната и лежерна връзка.

Мите, страдаш ли някъде ? Иииих, как ми се прииска да те утеша сега.

Имала ли си телец?

Ще бъде най-забавната и лежерна връзка.

Не. Всъщност зодиакално познавам едва 2 типа мъже, нещо все ги повтарям.

Мъчиш се да ги изучиш подробно ли?
Не, познавам ги до болка, но все на такива попадам. При телците хубавото е, че поне страдат, даже и да не го показват. По-добре, отколкото с някой емоционален инвалид.

В момента не баш, весел съм!!!

Можеше да излъжеш, ама щом не искаш да те утешавам....
Гледал ли си тоя филм, на мен ми е един от най-любимите.
http://www.imdb.com/title/tt0119098/

Аз вече сериозно допускам, че го издирват от интерпол за убийства, няма друга причина да е толкова потаен.
Бая мембъри от форума ми имат персоналното инфо, включително и физиономията ми.

Просто вие тука ми захождате от погрешни ъгли и затва няма подробности за вас...

Можеше да излъжеш, ама щом не искаш да те утешавам....
Гледал ли си тоя филм, на мен ми е един от най-любимите.
http://www.imdb.com/title/tt0119098/

Филма не съм го гледал (ще го гледам скоро), а иначе проблем ми е че не мога да лъжа - да се е...а

Просто вие тука ми захождате от погрешни ъгли и затва няма подробности за вас...

край, раздразни ги! сега се почва обстойно обследване на всичко дето мърда за персонално инфо и физиономията ти :p

Демек, щом нямам професионален интерес към вас - духайте супата. Браво Ноке ! Много прагматично, да не би и ти да си овен или по принцип си емоционален инвалид ?

Ама ти не си ли онзи негър от предния аватар? Аз за него те мислех! Само да не си негър ... много ще ме разочароваш... Язък ми за фантазиите и сънищата :oops:

Филма не съм го гледал (ще го гледам скоро), а иначе проблем ми е че не мога да лъжа - да се е...а

И аз много мразя да лъжа, но когато е да изкопча утешение мога да се помъча. Нарича се благородна лъжа, когато е с цел да зарадваш някой.

Ама ти не си ли онзи негър от предния аватар? Аз за него те мислех! Само да не си негър ... много ще ме разочароваш... Язък ми за фантазиите и сънищата :oops:
Не е негър - видях го.

И аз много мразя да лъжа, но когато е да изкопча утешение мога да се помъча. Нарича се благородна лъжа, когато е с цел да зарадваш някой.

Нанди, нещо се раз страдах скъпа - къде си?

Умът ми не го побира защо хората пренебрегват настоящия ми аватар. Мислех че е по-секси от предишния с няколко пункта.

[video=youtube;sWNwdDPRA-s]https://www.youtube.com/watch?v=sWNwdDPRA-s[/video]

Горе