Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ми не мога да определя точно ама нещо като Голата Маха, и аз щи махна със шека

А, аз такова селфи показах и тук в темата, ама забравих на коя страница беше - там с леопардовото бельо и леопардовите килими.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Тва хубаво ли е или лошо :shock:

Ми айди дее, следващата буква съм Аз - чакам, чакам

Прав е Гого, нали все вярвам на пощите, та и твойто по пощата го пратих, без плик даже, като картичка от Созопол едно време..

Ще го кунди-мунди :D

Демек, ще му отваря я чакра, я третото око - сфанах най-после.

Прав е Гого, нали все вярвам на пощите, та и твойто по пощата го пратих, без плик даже, като картичка от Созопол едно време..

То докато доде до тоя остров и ще ми бахтиса душата

Мойта клавитура е на чобански диалект поръчал съм я внос от Чайнамайна и затуй не ма разбрахте ама аз пояснявам

То докато доде до тоя остров и ще ми бахтиса душата

Ааа, не си сигурен, може това да ти е на късмет, че Гогата май окьоравя и сега който и да го кунди няма да види нищо

Гасиму, чакам аз някой да се сети да ми прати селфи, ама явно никой не се сеща :(

Разбрах.
Мислиш, че съм си пуснала снимки, за да ми върже някой от тук.
Моя грешка наистина и не предполагах, че така ще се разтълкува.
Както споменах съм писала и в други форуми, където също съм си поствала снимки. И не само аз. Много потребителки с много повече участници.
Някак за мен специално това е вид по-честно запознаване. Имаш някакъв образ. Но ... чак такова самочувствие да имам, за да ме оценят по снимките и това да ми е критерий. Ето Лили, не е поствала снимки, но има по-висока репутация. Значи е с по-богата душевност и тя е важна, а не "телесните достойнства" (това звучи мило, ако съм кобила и си ме харесал от снимките).
За сега ще пренебрегна възможността да свалям някой от тук.
А за това колко и кое звучи убедително е въпрос на доверие, докато, ако имаш време те запозная с желаещите :)
Не знам защо не ми вярвате и не четете внимателно като пиша, че друго търся в комуникацията сама по себе си.
И се извинявам за звучащите ми ангажиращо мнения. Ще се постарая да са по ... тривиални и неподозрителни.
Ами ти си знаеш.
Аз само 1 снимка твоя съм мяркал и беше с потенциал (от шадрафанчито не са виждаше много).
Някои викат че и твои крака са виждали и фийдбекът е бил доста положителен доколкото разбрах.

Твой избор е дали да се разкриеш в цялата си многопластова прелест тук,
или да се задоволиш със случайните убитаци от околния реал.

Се пак тука се мъжье с потенциал сме са събрале...

Бластер, всички го чакаме, ама щяло да дойде с гълъб кто едно време - било по романтично

А не е ли ? Да гледаш небето и да се надяваш, вместо да зяпаш монитора, като зомби..

Горе