Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

:lol:А, тоя с гипса не съм го видяла, ама тоя дето я носи беше по-припотен и от магарето на Бластера.
Абе хубава си, ама в тва косумчЕ напрао ме риташ в главата.

А, това припотеното ти вече го отбеляза. Нормално :)

А костумчето нарочно е така - водя агресивна флиртаджийска политика. Не мога да покажа някое пасивно селфи, щото няма кой да ме забележи :)

Няма кадъни ама шо да нямаме допирни точки, може и фул контакт даже кво

Допирни по роднинско-комшийска линия имАх предвид. Фул контакта все го отлагаме, кога ш'та мятам, като прани гащи ?

Искам да видя и разгърнат днешен весник и написано бластер чакам тъ

Кажи си, че искаш да видиш на аванта прогнозата за времето, да знаеш дали да изкарваш утре овците.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Огромен при това......

Това звучи обещаващо, но ... разтегливо.

"Огромен" като страшен и опустошаващ или като неизчерпаем?
:)

Допирни по роднинско-комшийска линия имАх предвид. Фул контакта все го отлагаме, кога ш'та мятам, като прани гащи ?

Уф ши та смачкам мой да ми метнеш изпразнените гащи след туй

Кажи си, че искаш да видиш на аванта прогнозата за времето, да знаеш дали да изкарваш утре овците.

Да бе, знаех си, че за нещо подмолно му трябва моето селфи. Тамън се наканих утре да купувам вестник, за да се снимам, че нямам в момента :-o

Уф ши та смачкам мой да ми метнеш изпразнените гащи след туй

А ушенцата да си пазя ли, като теби, та да има феър плей.

Някой ме прокле! :(

В едната градинка едни лоши гарги връхлитат и нападат, направо и във филма "Птиците" няма такъв ужас. Безшумно се спускат зад гърба ти и пляс по тиквата!

Спасихме се до другата по-голяма и уж открита, да е без много дървета и евентуално гнезда. Там пък пълно с комари! И облечена, те обаче като напаст през дънките.
Направо не искам да излизам!
Или да си купя някакъв специален скафандър ... ох,не знам. Ще ги сънувам тази вечер сигурно ...
Да не си на някаква романтична нощна разходка в парка?

Хихихи не да видя къф ший млеконадоя

Бластер, видях една твоя обява в сайт за запознанства, гласеше: ''български овчар търси запознанство, с цел брак с немска овчарка.''

Бластер, видях една твоя обява в сайт за запознанства, гласеше: ''български овчар търси запознанство, с цел брак с немска овчарка.''

Ши са спукам от смях, май беше моя търсих за мойта куракачанка нещу

От: От: Предприемачеко разпускане!

Да не си на някаква романтична нощна разходка в парка?

Не. Разхождах кучето :)

Множественото число е за мен и кучето. И него го нападат и то е по-беззащитно, защото аз се пазя с ръце, а то милото само тича и се крие под храстите :)

НО! За романтична разходка в парка ще чакам да е пънолуние, ще си взема противокомарни мазила и ... абе някъде без гарги, или поне ще си нося прашка :twisted:
Някъде можеш да ми предложиш, където си бил последно ли? Давай! Ще го имам предвид :)

Да бе, знаех си, че за нещо подмолно му трябва моето селфи. Тамън се наканих утре да купувам вестник, за да се снимам, че нямам в момента :-o

Вземи 'телеграф' и обърни на 2-ра страница или последните, че иска да види млеконадоя.

Ши са спукам от смях, май беше моя търсих за мойта куракачанка нещу

Ама у немско търиш, знайш ти къде са ценителките на народния шпек.

Вземи 'телеграф' и обърни на 2-ра страница или последните, че иска да види млеконадоя.

Утре първата ми работа ще е да купя "Телеграф", а втората - да се снимам само по вестник!

лелеее, каква голяма червена точка ви трябва по това време на деня... пък мене тая сутрин ме занимавахте с принципите на изневерите, а след 10 кви теми върлуават.... ц ц ц

предоставям безплатен хостинг на компроматни матр'иали и вълнуващи окото селфита*
*анонимността не е гарантирана

Горе