Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Уни ти отговори, сори. Тук жените сме май все драскачки.. пожелавам ти успех в намирането на клиенти. Аз намерих своя тук и ти пожелавам да попаднеш на също толкова добър поръчител, като него. Разгледай обявите и темите, все някой търси нещо.

п.с. По късно забелязах думата ''популярни'' и съм убедена, че нямаш мен предвид, когато я използваш. За съжаление най-популярните в района са популярни с негативен заряд.

Дори и така, ще ми бъде приятно да общувам с хора с писателски потребности. Това е често по силно от мен и ми харесва, когато имам с кого да обсъждам и споделям.

От: Предприемачеко разпускане!

Нанди е популярна с несериозността си спрямо чехлити :twisted:

Ооооо гогич наспа ли се бре :D

Язе и без чехли ще я возя на маздата, и голичка може, ако не и се облича, само да не настине :lol:

Апа некои викат, че нема лоша реклама - важно е да те мислят за ''популярен'' !:p
Гога, не съм несериозна спрямо чехълчетата - три деня ривах за тях, но избрах кофти доставчик. И за ръкавичките ме е яд, щото толкоз либоф фложих, докат ги плетях..
Ща додят, имай търпение.

Дори и така, ще ми бъде приятно да общувам с хора с писателски потребности. Това е често по силно от мен и ми харесва, когато имам с кого да обсъждам и споделям.

Добре дошла ! Забавлявай се.

Язе и без чехли ще я возя на маздата, и голичка може, ако не и се облича, само да не настине :lol:

Голичка няма, щот много ми настръхват зърната, като ми духа в кабриото..

Последно редактирано:

Подсетихте ме за:

- Пипни ми гърдите... Виждаш ли как са ми
настръхнали зърната. Това е от студа.
- Иване, заеби тия глупости, давай да
бачкаме.

Ха сега де и после що мъжкото одело щтръкнало по цял ден :lol:
Голичка няма, щот много ми настръхват зърната, като ми духа в кабриото..

Подсетихте ме за:

- Пипни ми гърдите... Виждаш ли как са ми
настръхнали зърната. Това е от студа.
- Иване, заеби тия глупости, давай да
бачкаме.
:lol::lol::lol::D Добър !

Уни, метни некоя чирешка за ''Бог да прОсти!'', бре ! Или не можеш да стигнеш до торбата от вдървяне на крайник.

Каква буря, каква градушка тук на изток, как не ми е паднал нета, не знам... :shock: А как силно си печеше до преди обед..

Каква буря, каква градушка тук на изток, как не ми е паднал нета, не знам... :shock: А как силно си печеше до преди обед..

Тук още пече, крокодила досега беше на плажа, ако не ме домързи мисля да ходя след час за гъби с колелото.

Тук още пече, крокодила досега беше на плажа, ако не ме домързи мисля да ходя след час за гъби с колелото.

А ти защо не ходиш на плаж? :)

Внимавай за червената шапЦица :twisted: покрай гъбите да не се окажеш с кошничка с провизии.

Ше одиш ли за гъби?

Вчера ходих пеша, 15 километра, взех с мен и Амбър, но тя на втория километър издаде багажа и едвам се влачи още 12-13...

Нещо май започна да гърми в далечината, а наскоро едни нали ги шибна мълния, та ми е бъзливо...

А ти защо не ходиш на плаж? :)

Внимавай за червената шапЦица :twisted: покрай гъбите да не се окажеш с кошничка с провизии.

Мързи меза месец и половина съм ходил два пъти за по 1 час...

Ха, и Лилито се показа сега и нокето, ако се появи 8)
Нанди, познали сме да знаеш :D

Ха, и Лилито се показа сега и нокето, ако се появи 8)
Нанди, познали сме да знаеш :D

Сега ако кажеш и едни числа за тотото :lol:

Мързи меза месец и половина съм ходил два пъти за по 1 час...

Е! нали си сърфист? Как така те мързи?
Я се стегни! Сезона започна и си изпуснал сигурно поне 10-ина рускини ... а ние на теб разчитаме! 8)

Да метна душа няма проблем, ша ида и да набера, ако свършат, ама ша са сърдиш на кула и блинки, че още не е готова системата за мятане на продукти по нетя :D
:lol::lol::lol::D Добър !

Уни, метни некоя чирешка за ''Бог да прОсти!'', бре ! Или не можеш да стигнеш до торбата от вдървяне на крайник.

Ох де да ги знаех, целия форум го карам на плажа до амуна да не му е скучно :D
Сега ако кажеш и едни числа за тотото :lol:

Горе