Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
A, az тамън влязох да разпусна, всички легнали.
A, az тамън влязох да разпусна, всички легнали.
Ооооо, Лиле ! Ке паса ? Не всички са легнали, някои седим... Много спиш.
Мне, в ранни зори съм станала, ама ме обзе от сутринта едно работно настроение. Викам да му се отдам, че иначе ще ми отиде денят в спам.
Ти кво правиш?
Пиша, въпреки че нямам твойто работно настроение.. Ама почти приключвам вече..
Народа е хванал по пикници и плажове май - блазя им.
Tais Toi
Ще се сбъркаш от смях...
Гледал съм го, не е никак лош, да.
Айде и аз лягам за час-два, че не съм спал
Да, времето хич не е лошо То и при мен не се беше появявало отдавна подобно настроение.
Времето е само за сладолед на Ариана. Гогата дали не гледа жално през прозореца и не чака да го изведеш на обещаната разходка ?
Той май желание за бира изяви. Ама с тия мъгливи уговорки, ако успея да позная кой ден и час ще се срещнем, и къде, значи е било писано да се срещнем
Няма как да го объркаш, предполагам. Ще го познаеш по кльощавите краченца. А за бирата само се похвали, че вече му продават, но си личеше, че предпочита сладолед. Можеш да го черпиш и зрънчо с играчка - ще тръпне да види какво му се е паднало.
Може, може - и Зрънчо за момченце ще му взема. Ако той успее да ме познае по котето, срещата ни е в кърпа вързана
Абе момичета, не си хранете тамагочито със Зрънчо, водете го на пасти...
Абе момичета, не си хранете тамагочито със Зрънчо, водете го на пасти...
Аааа, тамагочито изисква и преобуване и приспиване и лекуване, когато боледува - ние такива екстри не предлагаме. Лоши каки сме.
Гогото ми изглежда здрав като камък 19-годишен младеж. Ако не се разхожда при студено време с динения костюм, почти никакви грижи не му трябват
Абе аз на 19 на лунна светлина си учех уроците
Е, аз на 19 няколко дневни безсънни маратони покрай заверките, но вече одъртях
Гогото ми изглежда здрав като камък 19-годишен младеж. Ако не се разхожда при студено време с динения костюм, почти никакви грижи не му трябват