Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Язе си пуснах да гледам или по-скоро слушам по нова фима: Желязната маска

Зевс ли е имало? Леле, първата книга, която прочетох беше гръцката митология:)

:lol: ох, това ме разсмя :lol:

А моята Анна Каренина 8)

Добре е - търчи из махалата :)

Питах щот нали Гого са базикахте нещо пък аз не съм го видял та затуй ама тя темата стана дголяма и не знам де да го намеря да го вида пък май срам да попитам

Питах щот нали Гого са базикахте нещо пък аз не съм го видял та затуй ама тя темата стана дголяма и не знам де да го намеря да го вида пък май срам да попитам

Тя котето за малко го показа и го изтри :cry:

Е, то беши едно селфи, дет за Нокето го бях пуснала, че Гоги случайно го видя :) Изтрито е отдавна :)

Тя котето за малко го показа и го изтри :cry:

Хич не се прави - нечии други бедра си харесал на Ариана, знам аз.

Е, то беши едно селфи, дет за Нокето го бях пуснала, че Гоги случайно го видя :) Изтрито е отдавна :)

Ши си напрая виртуално сепуко и няма ма видиш в тъз тема ако ни го вида, щот обичам котенца

Оо Каси появиха са самнения че ти си колежката Светла и да та питам пушиш ли хайвански пури

Хелоу Бласти :)

Съмнения? :lol:
Не съм видяла и прочела, но наистина с това темпо както пишете човек трябва да има много време за губене ;)

Дано съмненията паднат, защото Светла не заслужава отношението, което аз си спечелих... от дамската част.
Мъжете сте готини :)

Не съм пушила пури до сега. Честно! Готино ли е?

Ши си напрая виртуално сепуко и няма ма видиш в тъз тема ако ни го вида, щот обичам котенца

Кат напредна с фотошопа, ще изрежа само котака и ще постна снимката, че бедърът е случаен елемент от фона и не си заслужава :)

Е в къщи имам телевизор, но не пречи от време на време да ходя на кино :|

То на телевизора и на киното само се гледа, не е като театъра, където може и да пипнеш.

Къде има такива театри :shock:

Той бластера друго има в предвид, пак си предлага атрибутите ама..... :lol:

Съмнения? :lol:
Не съм видяла и прочела, но наистина с това темпо както пишете човек трябва да има много време за губене ;)

Дано съмненията паднат, защото Светла не заслужава отношението, което аз си спечелих... от дамската част.
Мъжете сте готини :)

Значи имаме греда и не си ти ама не ми връщай същия въпрос за пурите щото се губи хайванското
А ти иначе как си да не са притеснявам за теби щото май имаше шафйорски въпроси преди няколко денъ кът си уговаряхми шафйорска среща с Митака ама не ти обърках внимание кът истински жентълмен за което съ извинявам

Той бластера друго има в предвид, пак си предлага атрибутите ама..... :lol:

Така ли? Колко съм глупава, да не разбера. Направо се чудя как съм ги завършила тия висши ... :|

Значи имаме греда и не си ти ама не ми връщай същия въпрос за пурите щото се губи хайванското
А ти иначе как си да не са притеснявам за теби щото май имаше шафйорски въпроси преди няколко денъ кът си уговаряхми шафйорска среща с Митака ама не ти обърках внимание кът истински жентълмен за което съ извинявам

Ох, благодаря ти че попита! Знам че си искрен и е стоплящо такава загриженост.

Снощи се пребих и едвам ходя. Внимавайте да не ядосвате жени, че яко кълнат и после ще ви се случат инциденти.

А иначе детето ми влюбено в Мелани, кучето ми е влюбено в Амбър и цял ден вие по нея, а аз мисля за сега да пропусна, че ще стане компликейтед ;)

Извинен си :)

Ами не знам аз висши имам само от моя си университет, пък който иска да ги брои.
На другите сметка гледам да не търся имат си ги техни са :)
Така ли? Колко съм глупава, да не разбера. Направо се чудя как съм ги завършила тия висши ... :|

Горе