Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Язе съм овен най яката зодия. :twisted:
Овен ли си ???

Язе съм овен най яката зодия. :twisted:

Давай го по-скромно де ;)

За мен най-яката зодия ... говоря като жена и тази, от която съм се чувствала наистина ... омагьосана е Рак. Понеже асцендента ми е Рак вероятно и е някаква форма на нарцисизъм, знам ли. Но винаги съм харесвала жените и мъжете Рак, въпреки недостатъците и особеностите им. Най-болезнено ми е било, когато с тях ... не се разбера. Защото го усещам като буквално "допълване" сякаш. Правят ме по-пълноценна и цяла 8)

Гоги, що те нямаше на Ариана, бре? Толкова се оглеждах и пантофи ти носех даже.

Всъщност ще ви постна една снимка ... ей така, защото ми е забавно, как някои хора ме изкараха по-млада от възрастта, която декларирам!
Уточнението е, че снимката е отпреди месеци и по-точно от последния Хелуин. Има свидетели че съм си аз :) и така.

Че какво ти е, добре си си. И имаш хубави картини/рисунки във фейсбук профила си :wink:

Аз съм дева
virgo2.jpg

Близнаци с асц Близнаци и Луна Водолей...
А почти всички останали планети са ми във Везни..
Имам Юпитер в Скорпион, което е многозначително, предвид, че Юпитер е планетата на радостта, а Скорпион е знака на ...правенето на любов... мъж Скорпион ме оставя без дъх.... радостно:)

Че какво ти е, добре си си.

Аз съм дева

Мерси :)

Имам един приятел Дева, който е мега-екстремист и сървайвър.
Преди години се беше разбил в Хималаите с парапланера си и мисля около седмица или десет дни беше оцелял без храна, а вода от снегове и висулки, с премръзнали крака и опасност от това да вечеря с него мечка ... давали са го в предаването на тоя Денис Ризов.
Та аз като разбрах ... изключително му се възхитих. Баси Духа, баси чудото!
8)

Близнаци с асц Близнаци и Луна Водолей...
А почти всички останали планети са ми във Везни..
Имам Юпитер в Скорпион, което е многозначително, предвид, че Юпитер е планетата на радостта, а Скорпион е знака на ...правенето на любов... мъж Скорпион ме оставя без дъх.... радостно:)

Ей Светле!!! Браво бе! Майка ти да беше се уговаряла с астроложка нямаше така да ги нацели :twisted:
Супер. Много се радвам вече че си наоколо. Поне един да ме разбира, макар и неправилно :clap:

Ти да не си на 3-ти Гого? 8)

Ей Светле!!! Браво бе! Майка ти да беше се уговаряла с астроложка нямаше така да ги нацели :twisted:
Супер. Много се радвам вече че си наоколо. Поне един да ме разбира, макар и неправилно :clap:

Каси, доколкото те познавам, ако някой те разбере правилно, ще изпаднеш в шок:)

Касиопея, я раздуй кой ти е предложил тройка, че по нощята те измъчват такива хамлетовски въпроси: Да правя или да не правя тройка?

Ако Гого и Уни са една и съща зодия, това още веднъж потвърждава недоверието ми в астрологията.

:D:lol::D Тъъъъъъъъъъънко.

Любим цитат от Булгаков:

Както е добре известно Люба Ушакова говори със средна скорост от 150 думи в минута. В миговете на интелектуален стрес или възбуда, или по темата френска любов, тази скорост достига 165 думи в минута. Докато устата на Люба Ушакова произвежда постоянен равен поток от думи, високо над нейния огромен като на Ахмакова бюст, главата й дори не се полюшва. За неопитния слушател това звучи като особена форма птича песен, но ако задържиш дъха си и се заслушаш внимателно песента се разшифрова в отделни думи. Изумително! – Всяка дума има смисъл, всяка е перфектно оформена.
Един ден се случва странно нещо: Люба Ушакова неочаквано млъква. Истина е тишината не трае дълго – най-много 3 минути...4 ?... до 5 ..максимум 5 минути, но дори и така тези, които познават Люба Ушакова, справедливо се чудят какво ли се е случило??
Дали не е получила лоша вест?
Дали не се връща от зъболекар?
Дали не е болна?
Не- нито едно от тези неща. Тя просто е в състояние на шок, защото е срещнала Света Станакова, единствената гражданка на Санкт Петербург, която обикновено говори по-бързо от нея.

Касиопея, я раздуй кой ти е предложил тройка, че по нощята те измъчват такива хамлетовски въпроси: Да правя или да не правя тройка?

Ако Гого и Уни са една и съща зодия, това още веднъж потвърждава недоверието ми в астрологията.

Че и на една дата сме родени :-o

Любим цитат от Булгаков:

Както е добре известно Люба Ушакова говори със средна скорост от 150 думи в минута. В миговете на интелектуален стрес или възбуда, или по темата френска любов, тази скорост достига 165 думи в минута. Докато устата на Люба Ушакова произвежда постоянен равен поток от думи, високо над нейния огромен като на Ахмакова бюст, главата й дори не се полюшва. За неопитния слушател това звучи като особена форма птича песен, но ако задържиш дъха си и се заслушаш внимателно песента се разшифрова в отделни думи. Изумително! – Всяка дума има смисъл, всяка е перфектно оформена.
Един ден се случва странно нещо: Люба Ушакова неочаквано млъква. Истина е тишината не трае дълго – най-много 3 минути...4 ?... до 5 ..максимум 5 минути, но дори и така тези, които познават Люба Ушакова, справедливо се чудят какво ли се е случило??
Дали не е получила лоша вест?
Дали не се връща от зъболекар?
Дали не е болна?
Не- нито едно от тези неща. Тя просто е в състояние на шок, защото е срещнала Света Станакова, единствената гражданка на Санкт Петербург, която обикновено говори по-бързо от нея.

ХАХХАХХАХХАХХАХАХАХА!:D

Горе