Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Да ве на умрял заек нож да вадиш си много хладнокръвна ама в гората за мечки тай страх

Сухи тренировка са това - като срещна мечката после, да можем да се сборим безстрашно.

Еми то таквоз описание дадох и още искаш я кажи ся ти кък переш да сравним моделите чи не съм голям разбирач
Е, аз не съм толкова модерен модел - оставям ги мокрички..8)

Ааа мене в гората не мъ търси аз съм на къра

Онзи ден тръгнах да та търся на къра, някой беши свил табелата и се загубих. Добре, че един дядо ме качи на автостоп с каручката си, че иначе щях да си остана да търся къра.

Онзи ден тръгнах да та търся на къра, някой беши свил табелата и се загубих. Добре, че един дядо ме качи на автостоп с каручката си, че иначе щях да си остана да търся къра.

И си уплашила дядото сигур но

Да ней модерно след туй ши трява да грладиш и одухваш с пара

Верно нищо не разбираш - одухването мокри още повече..

Мма кът съм прос и не съм прал на тоз модел ко да кажа викъш по добре за тебе тъй ли

Ми на мени ми върши работа тоз модел... ни съ оплаквам.

Аве щом си опрана сичкуй раред нал тъй, да не къса йога пантса само на високите обороти

Няма да се скъса - и аз така мазнчко я карам на високите обороти, май верно ш'се окажем комшии.:-o

Направо ми се дощя да пусна 1-2 перални, като ви гледам.

Лиле, ти как переш ? Виеш ли, като линейка на центрофугата или мазно я караш и ти ?

Няма да се скъса - и аз така мазнчко я карам на високите обороти, май верно ш'се окажем комшии.:-o

Уха то аз многа камшийки имам ама ена повече нямадае вповече мисля че мечопух го беше казал

А, това са деликатни въпроси :)

Между нас ще си остане, няма да кажа на никой - заклевам се !

Уха то аз многа камшийки имам ама ена повече нямадае вповече мисля че мечопух го беше казал

Много ще ти доди Умекотителя викам аз.. мани го мечо пух.

Горе