Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ти заради Митето се разконцентрираш и забравяш такива важни факти :)

Ми така е, да ме извиняват титкойните ти (колкото и да ги харесвам), ама и Митето има дадености, които заслужават Фнимание..

Ми така е, да ме извиняват титкойните ти (колкото и да ги харесвам), ама и Митето има дадености, които заслужават Фнимание..

Извинена си, но само и единствено заради даденостите на Митето. Ако мъж ми беше забравил титкойните, нямаше да му проговоря :)

пирата, глади ризата и с мръсна газ издува платната има няма след 30 минути

Жалко, че нямаш време, тъкмо мислех да те ползвам, докато си с ютията да ми изгладиш една-две фланелки..

Извинена си, но само и единствено заради даденостите на Митето. Ако мъж ми беше забравил титкойните, нямаше да му проговоря :)

Така е, да ти кажа.. Мъжките дадености са ми мааалко по-на сърце. От всички титкойни, само твойте няма да забравя никога.

Така е, да ти кажа.. Мъжките дадености са ми мааалко по-на сърце. От всички титкойни, само твойте няма да забравя никога.

Аз за всеки случай ще взема пак да ги снимам и да ти пратя снимка, та да затвърдя впечатлението.

Аз за всеки случай ще взема пак да ги снимам и да ти пратя снимка, та да затвърдя впечатлението.

Нали знаеш колко се възбуждам кат ги видя и искам да ги стискам после и ти досаждам - по-добре нидей !

Нали знаеш колко се възбуждам кат ги видя и искам да ги стискам после и ти досаждам - по-добре нидей !

Не ми досаждаш - и без това обещах на Нокето да ги снимам и да му пратя селфита.

И аз искам малко повече инфо на ЛС

Кво инфо искаш на ЛС, бе Пиратеееее ??? Някой май ще ходи бит на работа...

хахаха, вече усетих шамара, споко - Лили е твърда и не се подава
Викаш, добре че е Лили, че на теб вяра да ти нямам, а ? Ок ! Щом пък така..

Викаш, добре че е Лили, че на теб вяра да ти нямам, а ? Ок ! Щом пък така..

О, аз не съм толкова твърда, просто ми трябваше технологично време, за да ги снимам. Ще помисля на кого да ги покажа :)

След, блинки имаме още две двойки у форума: Митето и Нанди (ако издържи на дедо), и Лилито и Нокето.
Друго , ако не е то поне ща са напием на чужда сватба :lol:

След, блинки имаме още две двойки у форума: Митето и Нанди (ако издържи на дедо), и Лилито и Нокето.

Аз мисля, че тук има доста потенциални двойки, Уни. Не че нещо намеквам, но Леонс каза в една от неговите теми, че харесва мъже.

О, аз не съм толкова твърда, просто ми трябваше технологично време, за да ги снимам. Ще помисля на кого да ги покажа :)

Няма кво да мислиш - на мен ги пращаш, а аз ще му разкажа на ЛС.

Ооо Унка, ако ти се ходи на сватба, не разчитай на мени - мисля да тормозя тати още много време..
Блинки двойка ли е, мислех, че е индивид.:-o

Няма кво да мислиш - на мен ги пращаш, а аз ще му разкажа на ЛС.

Ммммм, пратих ти ги. Доста големи са файловете, щото снимките са с висока резолюция, отговаряща на параметрите на двата обекта.

Ммммм, пратих ти ги. Доста големи са файловете, щото снимките с с висока резолюция, отговаряща на параметрите на двата обекта.

Ммм, видях ги - едното зърно щеше да ми извади окото - голяма резолюця, брееее.

Горе