Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аз съм от 1 година във форума. Не съм се заяждала с никой и никой не съм обидила - като изключим нея. Тя е от февруари 2014 г и няма тема в която да е писала без да се заяде с някой, без да не се подиграе и то с хора, които са от години тук. Ще кажеш, че тя е голям фактор, че е ИТ или СЕО специалист, че го е извадила това самочувствие. Те винаги такива компексирани като нея се имат за нещо

Аничка, факт е, че е безполезна, груба и успява да настрои срещу себе си, дори и най-търпеливите в целия сайт, не само в тая тема. Не виждам смисъл да я коментираме и да я ласкаем с ненужно внимание повече. Аз лично почвам да я докладвам всеки път, когато дойде да се заяжда. За последен път влязох в диалог с нея снощи и държа да отбележа, че спазих добрия тон, въпреки грозните и провокации.

Здравей Топче :lol:

И от мен здрасти, Гога ! Понижиха те от топка в топче, това натъжава ли те ?

Ейеййиииии, добро Ви утро - спахте ли, а?

Оууууууууууууу, имаме признаци на живот.
My Lord, welcome home. Да ви направя закусчица ?

Закуска няма да откажа, тая нощ беше кошмар - 15 часа - да си е..е мамата на 2 сникарса - непредвидени дестинации по горите.

ВИЕ КАК СТЕ МИ... ЛЕЙДИ?

По горите ? Значи снощи сте били Робин Худ, милорд ? И що на 2 сникърса, бе Мите, нямаше ли къде да хапнеш? тц тц тц сега ми стана жал..
Аз съм добре, въпреки тъжния резултат от мача снощи..

По горите ? Значи снощи сте били Робин Худ, милорд ? И що на 2 сникърса, бе Мите, нямаше ли къде да хапнеш? тц тц тц сега ми стана жал..
Аз съм добре, въпреки тъжния резултат от мача снощи..

Сори за мача, знам че са ти любими, ама с тия куци коне в атака (начело с Торес ) е така.

Някакви спешни и нови клиенти и въобще не предполагах къде ще ме отвее вятъра, а там се оказа че нищо не работи след 23:00 часа - педалска му (английска) работа.

П.С. Ако някой иска да прибие тъпи луничави и бозави англичани да заповяда - организираме се група

Сори за мача, знам че са ти любими, ама с тия куци коне в атака (начело с Торес ) е така.

Някакви спешни и нови клиенти и въобще не предполагах къде ще ме отвее вятъра, а там се оказа че нищо не работи след 23:00 часа - педалска му (английска) работа.

П.С. Ако някой иска да прибие тъпи луничави и бозави англичани да заповяда - организираме се група

Та Торес влезе резерва, ама тва изобщо не е отбора, който спечели титлите, разни Педровци и т.н. нищо не правят. Без Вия тва не е отбор.
За хайката се обърни към колегата Редрум - ще събере легията веднага и ще дойде.

Ще питам колегата дали е съгласен.

Отбор е и без Вия, стига си фаворизирала тия дето ги харесваш... но не им е годината на испанците

Без Вия, нападението чопли слънчоглед по терена, не го фаворизирам случайно, ама както и да е ... нека и друга държава се порадва на купата тая година.

Без Вия, нападението чопли слънчоглед по терена, не го фаворизирам случайно, ама както и да е ... нека и друга държава се порадва на купата тая година.

Баси, сега ми се приядоха семки, ама бих ги чопли на дивана - май така ще стане - други ще се радват таз година, аз залагам на Аржентина....

Баси, сега ми се приядоха семки, ама бих ги чопли на дивана - май така ще стане - други ще се радват таз година, аз залагам на Аржентина....

Аржентина - не вярвам. Всъщност нямам идея кой може да спечели титлата.. Семчици съм се запасила, да ти метна едно пакетче ? Има ли там скънчоглед или само в зоомагазините ?

Аржентина - не вярвам. Всъщност нямам идея кой може да спечели титлата.. Семчици съм се запасила, да ти метна едно пакетче ? Има ли там скънчоглед или само в зоомагазините ?

Е..а ли ги, сега за пръв път ми се прияждат, не съм проверявал, ама щом има ракия по българските магазини сигур и семки ще има п- за сега не мятай нищо, аз ще дойда да си взема

Е..а ли ги, сега за пръв път ми се прияждат, не съм проверявал, ама щом има ракия по българските магазини сигур и семки ще има п- за сега не мятай нищо, аз ще дойда да си взема

Няма да мятам тогава и ти благодаря за псувните, с които измиваш срама от мойте снощи !:D

Няма да мятам тогава и ти благодаря за псувните, с които измиваш срама от мойте снощи !:D

По добре да псуваш и ти, че имах една приятелка дето се оплакваше, че само и цапам ушите!!!!!!!!!!!

Хич не обичам толкова примерни жени да го е...ба....

В тази тема вече ще влизам така...мислете му ако ме вбесите :lol::lol:

daily_picdump_1554_640_05.jpg

Горе