nandibandi
Well-Known Member
От: Предприемачеко разпускане!
Аничка, факт е, че е безполезна, груба и успява да настрои срещу себе си, дори и най-търпеливите в целия сайт, не само в тая тема. Не виждам смисъл да я коментираме и да я ласкаем с ненужно внимание повече. Аз лично почвам да я докладвам всеки път, когато дойде да се заяжда. За последен път влязох в диалог с нея снощи и държа да отбележа, че спазих добрия тон, въпреки грозните и провокации.
Аз съм от 1 година във форума. Не съм се заяждала с никой и никой не съм обидила - като изключим нея. Тя е от февруари 2014 г и няма тема в която да е писала без да се заяде с някой, без да не се подиграе и то с хора, които са от години тук. Ще кажеш, че тя е голям фактор, че е ИТ или СЕО специалист, че го е извадила това самочувствие. Те винаги такива компексирани като нея се имат за нещо
Аничка, факт е, че е безполезна, груба и успява да настрои срещу себе си, дори и най-търпеливите в целия сайт, не само в тая тема. Не виждам смисъл да я коментираме и да я ласкаем с ненужно внимание повече. Аз лично почвам да я докладвам всеки път, когато дойде да се заяжда. За последен път влязох в диалог с нея снощи и държа да отбележа, че спазих добрия тон, въпреки грозните и провокации.