Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Лунната соната :D

Тя е за пиано, нещо такова можеш да пробваш, аз ще пляскам най-много.

[video=youtube;zloCaH9LrCM]http://www.youtube.com/watch?v=zloCaH9LrCM[/video]

Не. сменяме уроците. Сега ще ви покажа как да изкарате акъла на най- близкия си приятел . Гледайте внимателно

[video=youtube;Bf7xIjz_ww0]http://www.youtube.com/watch?v=Bf7xIjz_ww0[/video]

Не. сменяме уроците. Сега ще ви покажа как да изкарате акъла на най- близкия си приятел . Гледайте внимателно

Глей ти, как се забавляват хората..тцтцтц

От: От: Предприемачеко разпускане!

Влажно беше като бях в банята, даже беше мокро :lol: А сега става тъмно и с луна - навън

Баня.та хубава ли беше да ти честита баня с жакузи или душ и кви функции че трява правя баня

Туй ший закодирано към Митака сигур щот аз съм от село и докът не видя не барам :wink:

Ми то без да видиш как да бараш. Понеже днес съм ларж, няма да тормозя никой със селфита, за да може да спят хората спокойно и без опасност за зрението.

Абе къдей Нандиту да не изтърва сапуна пак кът гърците

Чета ви, бе. Сега ще гледам Диего Форлан, ако и той изтърве съпуня се мятам от най-виското..

А, измислих нова схема - дайте ми репутация или ще ви пратя селфи :)

Аз няма да ти дам, на мен ми харесаха титкойните - нооогу !

Пак искаш ма плашиш ама ши ти дам да вида кво си ми приготвила

Ти па много смел. За по-плашливите ми беше обръщението.

Аз няма да ти дам, на мен ми харесаха титкойните - нооогу !

Тенкю :)

Чета ви, бе. Сега ще гледам Диего Форлан, ако и той изтърве съпуня се мятам от най-виското..

Ако Коста Рика бий не знам тогаз ши залагам винаги срещу теби да изтърваш сапуня

Ако Коста Рика бий не знам тогаз ши залагам винаги срещу теби да изтърваш сапуня

А, сега не се бутайте с Каса. Аз заради нея казах по-рано за кой съм, та да залага - още чакаме парите за мурету, за тва.
А за сапуня се не бой, че ползвам течен.

А, сега не се бутайте с Каса. Аз заради нея казах по-рано за кой съм, та да залага - още чакаме парите за мурету, за тва.
А за сапуня се не бой, че ползвам течен.

:lol::lol::lol:

Много си зле. По-рано казваш и си заплюваш да не би да реша този път пък да съм за Коста Рика... няма такава тъпня.
Всеки може с ясни фаворити. Вчера приеми, че имам ирационална сила и я използвах ... нищо не знаех за холандците, дори питах един приятел във Фейса и той се изказа положително, но все пак резервирано 8) и в другата тема обясних, че щях да съм за испанците, ако не беше ти за тях. Насладих се на прекрасните голове на холандците. Но не мисля да обсъждам с теб повече футболни мачове и залози. Ти не можеш да губиш. Това е първо правило да си играч. В пряк и преносен смисъл.

:lol::lol::lol:

Много си зле. По-рано казваш и си заплюваш да не би да реша отново да съм за Коста Рика... няма такава тъпня.
Всеки може с ясни фаворити. Вчера приеми, че имам ирационална сила ... 8) и в другата тема обясних, че щях да съм за испанците, ако не беше ти за тях. Насладих се на прекрасните голове на холандците. Но не мисля да обсъждам с теб повече футболни мачове и залози. Ти не можеш да губиш. Това е първо правило да си играч. В пряк и преносен смисъл.

Аз мога много неща, но не мога да общувам с теб, затова те моля най-културно да не се заяждаш и да ме оставиш на мира.

Горе