Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Мммммммм, сядам душко, много убаво си я спретнала :)
Унка, ние и на режим сме го докарали - и аз един път ама малко по-рано. Айде, сядай: Виж файлът 10186

То жентълмените така ни съ измъкват да ти кажа аз - пък и задрямала да бях - с дантелките бях - можеше ино лека нощ да кажеш лекинко..

Мма нал ти казах чи съм жентълмен от село,, зимам забилежка ма да не ма късаш мноо на изпита

Мммммммм, сядам душко, много убаво си я спретнала :)

Нали, постарах се !:rolleyes:

Мма нал ти казах чи съм жентълмен от село,, зимам забилежка ма да не ма късаш мноо на изпита

На изпита ще бъда много строга и ще те прекарам яко... из целия материал, обаче имаш бонус за присъствие. Дузпа за австралия ...... гоооооооооол !2:1 хахахахха

Нанди разливай там квот си приготвила и да не ми забрайш мизето

На ракийка със салатка сме с Уни, айде сядай и ти. Дееееееееееа 2:2 .

Ми мизето, аз съм балкантурист и искам с мизе, две пилишки бутчита дробчита трътки дреболийки ишийки

Малииии, душа тук така се зачерни небето, че направо края на света все-ено ще идва :-o
На ракийка със салатка сме с Уни, айде сядай и ти. Дееееееееееа 2:2 .

Ми мизето, аз съм балкантурист и искам с мизе, две пилишки бутчита дробчита трътки дреболийки ишийки

Че то много кокошо туй твойто мизе - а аз цял ден чушки ти пекох, че реших, че ги обичаш най-много. тцтцттц Ако искаш яйца по панагюрски да ти спретна набързо

Малииии, душа тук така се зачерни небето, че направо края на света все-ено ще идва :-o

Страх ли те е от гръмотевиците ? Мене много - завивам се през глава.:lol:

Че то много кокошо туй твойто мизе - а аз цял ден чушки ти пекох, че реших, че ги обичаш най-много. тцтцттц Ако искаш яйца по панагюрски да ти спретна набързо

Чи къде си видяла балкантурис да замезва с яца попанагюрски, ши са изпитвами май заимно

Ама ти ще ми гостуваш, няма да си на ресторант от ино време, а аз кокошките ги уважавам прекалено, та да ги гътна даже и за тебе - мислех само да ти чукна две яйца.. ако искаш ?:rolleyes:

Ае хубу шом ти са свидят бутчитата напрай ена шопска салата чи ни сядам без мизе пък мача ши свърши

И аз се завивам, само , ако има стрхлива жена до мен, да я утешавам :rolleyes:
Страх ли те е от гръмотевиците ? Мене много - завивам се през глава.:lol:

И аз се завивам, само , ако има стрхлива жена до мен, да я утешавам :rolleyes:

:lol:Тва е истинския жентълмен, браво - номера е да я накараш да си затвори очите и да и елеминираш слуха по някакъв начин. !:rolleyes:

Ае хубу шом ти са свидят бутчитата напрай ена шопска салата чи ни сядам без мизе пък мача ши свърши

Мача свърши, ама после почва важния ! Направила съм салатката, ама яйцата кога да ги чукна? Питам, да не се изложа на изпита..

Или да имиитираш гръмове, и тя да се пригушква повече :lol:
:lol:Тва е истинския жентълмен, браво - номера е да я накараш да си затвори очите и да и елеминираш слуха по някакъв начин. !:rolleyes:

Или да имиитираш гръмове, и тя да се пригушква повече :lol:

Брей, :-o Как се имитират гръмове, бе Унка ? То в леглото жените са по симулациите, ама щом и ти можеш и то гръмотевици - е, сега ще падне мислене..

Мача свърши, ама после почва важния ! Направила съм салатката, ама яйцата кога да ги чукна? Питам, да не се изложа на изпита..

Май ни си фнимавала и трява оставаш извънчасово докът ни са научиш ,, ако ши пържим яца тигана дай загрят, пускай кутлона чи и другия мач ши свърши докът са навичерями

Май ни си фнимавала и трява оставаш извънчасово докът ни са научиш ,, ако ши пържим яца тигана дай загрят, пускай кутлона чи и другия мач ши свърши докът са навичерями

Тигана й топъл, мазнината цвърчи, давай яйцата, че мача верно ше почне, докато ни мине любовната игра..

Горе