Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ани, ти гледаш ли мача?

И питаш:clap:

Мъчно ти е, че ни вкараха гол, нали ? Вица ти беше перфектен !:lol:

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Хихихи ми ко напрай над 500 ши ни трява групова тирапия може и форумна сриеща :rolleyes:

Да, ще ни трябва сериозна помощ. ;) Интересно е, че се държи жива толкова време. Явно ще е нещо като се сети някой, да допълва. Няма лошо. Хубави неща се случиха днес. Говоря по принцип. Обикновено дойде ли понеделник, седмицата започва нормално, после или става различна или същата като миналата. Тази ми е някак различна. :)

Аз съм за съдията:roll:

Като си за съдията няма тая тръпка - вече си за Испания, ясно ?

Нанди, душко тея много слаби тея направо и наще манекени имам чувството, че ко ги хванат ще ги бият :(

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Да, ще ни трябва сериозна помощ. ;) Интересно е, че се държи жива толкова време. Явно ще е нещо като се сети някой, да допълва. Няма лошо. Хубави неща се случиха днес. Говоря по принцип. Обикновено дойде ли понеделник, седмицата започва нормално, после или става различна или същата като миналата. Тази ми е някак различна. :)

Унито е виноват той я пусна темата ама и аз кът автор на спан и други знайни и незнайни спанери я разболяхми чак до 400 странци ама над 500 трява се напрай ино завъртане на парти грил в Нандиту

2:0 Нандиту отива да се гръмне !

Нанди, душко тея много слаби тея направо и наще манекени имам чувството, че ко ги хванат ще ги бият :(

Направо не ми се говори, душко.. Що не играе Вия и къде е Пуйол ?

Да ти дам цигулката:lol:

По-добре ти, че аз мятам на криво - ше замине някой невинен...:cry:

Стой ся си ми паднала ши има доиграване

Ше бъде тъжно доиграване - ако рева, да знаеш, че е, заради мача, а не от удовоствие..

Явно малко парички им дават душко, или прекалено много за да падат. ;)
Направо не ми се говори, душко.. Що не играе Вия и къде е Пуйол ?

Горе