Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Кой играе днес? Все пак да съм информирана и аз :)

Уригвай (бластер:wink:) и Англия - аз съм за Уругвай, ако не си разбрала..:)

О, и аз тогава съм за Уругвай :)

Мерси, знаех си че само ти ще ме подкрепиш - вече сме цели два фена !:D

Излиза че съм за Англия.

Не излиза ако дойдеш в нашия многолюден фенклуб, за целта трябва да го декларираш публично.

Не излиза ако дойдеш в нашия многолюден фенклуб, за целта трябва да го декларираш публично.
Декларирам, че кръвното ми се вдигна и капачките ми се размекнаха от аватара на Гагарин... Добре че съм легнал.

Мерси, знаех си че само ти ще ме подкрепиш - вече сме цели два фена !:D

Въй, пак ли съм на страната на малцинството :-o

Декларирам, че кръвното ми се вдигна и капачките ми се размекнаха от аватара на Гагарин... Добре че съм легнал.

Много възбуждащо ти действам, нали :)

A dano tia skapaniaci-UK da padnat s 3:0

Митеее, а дано викаме и ние тримата останали тук. Как е ? Пориш ли вълните под флага на нейно величество?
Пуууууууу мааааааааааааамустараааа 1:1.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Знаеш ми адреса :) Имам лентички, заповядай :)

Епилирате ли се? Няма лошо..обаче не подкрепяте стабилно, по една пцувня да бехте пуснали от съпричастност.

Епилирате ли се? Няма лошо..обаче не подкрепяте стабилно, по една пцувня да бехте пуснали от съпричастност.

А, подготвяме се за наказания, ние сме културни футболни фенове. Ако Англия загуби, може аз да поскубя Нокето :) Иначе той ще лепи лентичките :)

А, подготвяме се за наказания, ние сме културни футболни фенове. Ако Англия загуби, може аз да поскубя Нокето :) Иначе той ще лепи лентичките :)

Е па, по-добре го напцувай - по-малко ще го боли, ама кво ли разбирам от култура и аз..

Знаеш ми адреса :) Имам лентички, заповядай :)
Олеле, колко много копчета... дано успея да запазя достойнство и хладнокръвие докат се стигне до лентичките..

Yes,. Yes, oh yeah !2;1 за нас !:D

Олеле, колко много копчета... дано успея да запазя достойнство и хладнокръвие докат се стигне до лентичките..

Ще ми звъннеш 3 минути по-рано, за да се освободя от оковите на плетения си елек и останалите еротични части от облеклото. И аз не съм много хладнокръвна :)

Ще ми звъннеш 3 минути по-рано, за да се освободя от оковите на плетения си елек и останалите еротични части от облеклото. И аз не съм много хладнокръвна :)

Да бе, за 3 минути като ти се разтреперят ръцете от вълнение, ще те питам, ама той Ноке може да носи нож и да помогне за бързото освобождаване:-o

Kolko ostava do kraia na macha, iskam da im bukna bileti za shibania ostrov

Свърши - буквай ! Йес !

Горе