Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Мммм, нали ! Рекламирам здравословната ранъ... на предприемачите.
Няма само ти да си секси, я - завидях ти.:)

аз наблягам на протеините :)

аз наблягам на протеините :)

Ти наблягаш и на саморъчното им отнемане от приносителя , както се разбра на скоро, така че си ми малко персона нон грата, ама хайде... Обещах да не те съдя строго.:rolleyes:

Бес протейни не може.

Не може, разбира се - кисело мляко и сиренце, Пури !:wink:

Как си миличка Нандибанди? Санува ли нещо?

Дамм, много еротичен сън ! Секс в боклукчийски камион не бях правила до сега..

Иначе съм добре вече - след като се появи най-после...:rolleyes:
Ти как си миличък мой ?

Дамм, много еротичен сън ! Секс в боклукчийски камион не бях правила до сега..

Иначе съм добре вече - след като се появи най-после...:rolleyes:
Ти как си миличък мой ?

Добре сам белисима. Но не можах да спиа заштото цяла ношт си мислех за тебе. Кога ще се видиме? Римонтирах BMWто и сичко е ток и жица вече :)

А за буклуджииския камьон винаги може да се ореди :rolleyes:

Добре сам белисима. Но не можах да спиа заштото цяла ношт си мислех за тебе. Кога ще се видиме? Римонтирах BMWто и сичко е ток и жица вече :)

А за буклуджииския камьон винаги може да се ореди :rolleyes:

Радвам се, много обичам по камионите ! Тате караше камион и оттогава си ме влече към малките уютни кабини и лашкането по пътищата.
Ще дойда, писах ти на джиесема кога и къде да ме чакаш.:wink:

Радвам се, много обичам по камионите ! Тате караше камион и оттогава си ме влече към малките уютни кабини и лашкането по пътищата.
Ще дойда, писах ти на джиесема кога и къде да ме чакаш.:wink:

Аз сам жентълмен. Ште мина да та взема. Не може иначе.

Претставих си те кара миа как лежиш чисто гола върхо пресни зелени марули ....

Аз сам жентълмен. Ште мина да та взема. Не може иначе.

Претставих си те кара миа как лежиш чисто гола върхо пресни зелени марули ....

Оуууу на градината ли ще ме закараш или в Люлин на 8-мия етаж ще си ги постелем тия марулки ? :) Ще донеса и шише домашна от татковата, та да не ходят зян марулките, след като ги намачкаме с телата си..

Оуууу на градината ли ще ме закараш или в Люлин на 8-мия етаж ще си ги постелем тия марулки ? :) Ще донеса и шише домашна от татковата, та да не ходят зян марулките, след като ги намачкаме с телата си..

О ште се радвъм миличка да упитам на тати ти ракията. Искам да застеля сас марули буклуджииския камьон за да ти бъде удобно и меко. Да сме само двамата. Ште пусна хубава музика за любоф. Галена убичаш ли да слушаш? Надявъм се че вече си раскарала уни-леб.

О ште се радвъм миличка да упитам на тати ти ракията. Искам да застеля сас марули буклуджииския камьон за да ти бъде удобно и меко. Да сме само двамата. Ште пусна хубава музика за любоф. Галена убичаш ли да слушаш?

Мне, Галена не я обичам за съжаление. Ти обеща всичко да е ток и жица, така че искам жица ! Ще мачкаме марулите под звуците на Dream Theater - искаш ли?

Ооо, Нанди :|

Ооооо Гога ! Кажи поне ти повече за головете, че Ани я е срам и избяга ? Тука сме все воайори и словоблудци, така че не се срамувай..

Мне, Галена не я обичам за съжаление. Ти обеща всичко да е ток и жица, така че искам жица ! Ще мачкаме марулите под звуците на Dream Theater - искаш ли?

Може отдавна не съм ходил на театър миличка но ако кажеш и на опера ште ходим. За тебе съм готов на сичко! Обичаш ли да се возиш на BMW миличка?

Може отдавна не съм ходил на театър миличка но ако кажеш и на опера ште ходим. За тебе съм готов на сичко! Обичаш ли да се возиш на BMW миличка?

Ооооо, много ! Веднъж ме вози една мега супер велика родна рок звезда в едно BMW-кабрио, ама вече не и помня името, щото е прекалено известна и велика, та така ми се вяха косите и полите - още ми е крив света, като се сетя, че тва ще ми остане..

Ооооо, много ! Веднъж ме вози една мега супер велика родна рок звезда в едно BMW-кабрио, ама вече не и помня името, щото е прекалено известна и велика, та така ми се вяха косите и полите - още ми е крив света, като се сетя, че тва ще ми остане..

Страотно миличка. Значи ще те возя много. Поне 3 часа докато ти се завий свят. И моето BMW е кабрио заштото миналата зима покрива протече и го махнах. Ще има да вееш косите и полите и много духане ще има. Убещавам!

АХхахаха Нанди, а обичаш ли в москвич 12 да се возиш, мога да ти направя едно две "кръгчета"
Головете бяха кои от кои по-грандиозни :-o

АХхахаха Нанди, а обичаш ли в москвич 12 да се возиш, мога да ти направя едно две "кръгчета"
Головете бяха кои от кои по-грандиозни :-o

Здравеи. Много си хубава миличка. Обичаш да трениръш бокс ли?

Горе