Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Е, много сте бързи, нанди. Кога дойде Казановата и вече среща си чукнахте :)

Няма време за губене, Лиле. Такъв мъж не се изпуска и марулки ми е послал. Тръгвам, чао банда и да слушкате, ей !

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Човек да не излезе да пие една бира и веднага хукна. :cry:
Ааа, не е бластера - Пурко е истински жентълмен и като почне кара докрай. Сега отивам да видя дали е той и утре ще докладвам - на изследователска мисия отивам, демек.:wink:

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o Човек да не излезе да пие една бира и веднага хукна. :cry:

А какви са тия анадолски порядки - мъжа да порка сам, а жената да го чака в удобна за него поза, а?:wink:

Как сте хубави хора ? Айде стига работа, време е за купон !
geek_slamming_dance_lg_clr.gif

Еееееее, ама ти не каза , че искаш да идваш с мен, пък се заслепи по марулите на казановата докато ме нямаше :-o
Абе душко това селфи ли си му пуснала на казановата :lol:
А какви са тия анадолски порядки - мъжа да порка сам, а жената да го чака в удобна за него поза, а?:wink:

Как сте хубави хора ? Айде стига работа, време е за купон !
attachment.php

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Еееееее, ама ти не каза , че искаш да идваш с мен, пък се заслепи по марулите на казановата докато ме нямаше :-o

Ми който предложи марули - при него отивам.:lol: А ти покани ли ме на бира или трябваше аз да се натрапвам ? :)

Еми на марулките малко им поумина времето , аз за туй. Пък з биричката сори :(
Инак аз леглото ще го наръсвам с рози, не с храни :rolleyes:
Ми който предложи марули - при него отивам.:lol: А ти покани ли ме на бира или трябваше аз да се натрапвам ? :)

Еми на марулките малко им поумина времето , аз за туй. Пък з биричката сори :(
Инак аз леглото ще го наръсвам с рози, не с храни :rolleyes:

Пфу, тва с розите е голямо клише- по-добре с пресен лук и репички, ма то и на тях им мина времето... Може с обелки от краставица, айде.:lol:

Онзи ден ми подариха червено цвекло, ама , ако позастеля с него после ще ни говорят у целия форум. :lol:
Пфу, тва с розите е голямо клише- по-добре с пресен лук и репички, ма то и на тях им мина времето... Може с обелки от краставица, айде.:lol:

Онзи ден ми подариха червено цвекло, ама , ако позастеля с него после ще ни говорят у целия форум. :lol:

Оууу, нека говорят ! Тва ще е защото завиждат. Цвеклото е добра оферта, виж с коприва недей.:lol:

Що бре душко тъкмо ще шаваме като за световно :-o :lol:
Оууу, нека говорят ! Тва ще е защото завиждат. Цвеклото е добра оферта, виж с коприва недей.:lol:

Що бре душко тъкмо ще шаваме като за световно :-o :lol:

Е то ако ни е нужна коприва, значи сме много зле.

За Мексико сме сега, нали, Унка ?

Оууу, мач ли е почнал душко, аз слушах всяка неделя. Ей сега го пускам и вадя студена биричка, скачай, няма да застилам с коприва тогава. :rolleyes:
Е то ако ни е нужна коприва, значи сме много зле.

За Мексико сме сега, нали, Унка ?

Оууу, мач ли е почнал душко, аз слушах всяка неделя. Ей сега го пускам и вадя студена биричка, скачай, няма да застилам с коприва тогава. :rolleyes:

Скачам, щом няма коприва...:beer:

Ха тъй :beer:
Скачам, щом няма коприва...:beer:

Ха тъй :beer:

Ти не каза за кой си ? Аз никога не съм била за мехиканците, но на холандците не мога да им простя, че утрепаха мойте и сега искам да паднат.:D

Щото още не знам кой е срещу Мексико, слушам новините , чакам те за да го пусна :rolleyes:
Ти не каза за кой си ? Аз никога не съм била за мехиканците, но на холандците не мога да им простя, че утрепаха мойте и сега искам да паднат.:D

Щото още не знам кой е срещу Мексико, слушам новините , чакам те за да го пусна :rolleyes:

С Холандия играят, бе Унка.:lol: Ох ше ме умориш - аз мисля че гледаме заедно мача.

Вече гледаме душко, ама малко с закъснение се включих аз. :rolleyes:
С Холандия играят, бе Унка.:lol: Ох ше ме умориш - аз мисля че гледаме заедно мача.

Горе