Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Нещо не си фнимавАл - уговорката беше за стр. 50000, ама после свалих на 3000. Обаче вчера на басейна се селфнах как правя орела - спициално за тебе.:wink:
Прублема тие нулев шото бъркаш нулите ама дообре аайди дай туй селфи дет сиса пустарала даго напрайш и толкоз искаш го вида

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ии ма се трява ти убяснявам, кви усигоровки, аз малко работа ли върша, семе викът даим пумагам ине съм утказал
Пък топузите не ми пречат даплавам въобще шото съм сът закотвена шамандура идаса катерят по мени пак съм отгори

Е, не ги ли пускаш отгоре поне като се поизмориш - или ти не се изморяваш ?:wink:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Прублема тие нулев шата бъркаш нулите ама дообре аайди дай туй селфи дет сиса пустарала даго напрайш и толкоз искаш го вида

Аааа, не съм казала, че искам да го видиш, а че за теб го направих.:wink: Не може - тука е сериозен форум. Дай първо ти, че да не кажат после бг-мамите си плескат снимките тука.

От: Предприемачеко разпускане!

Да ама коти пратя селфи самсугорен чи няма получа, ето на имам жилезен довод ти да пратиш първа, пък дет викаш сиса постърала дажи, и данети чупя хатъра само затуй шиго погледна леко сено око

Е, как не искаш? 15 години след возенето си спомняш как са те возили, реших просто, че имаш нужда от рефрешване на спомените - в това се изразяваше помощта ми - да те насоча към някой предприемач с представителна кола :)

Да, не съм претенциозна, ма късмет съм имала явно, та все в хубави коли са ме возили :)

Защо реши, че е било преди 15 години? Не е така.
"Рефрешване" (каквото и да значи това ... нещо с приготвянето на фрешове е вероятно, а аз обичам фрешове и когато ми е нужно си купувам или правя) на спомените, ако на теб така ти се получава, жалко за спомените ти. Още повече, че не звучиш като много филантропична. Така че, за сега предостави помощта си на други нуждаещи се. А пък още преди това, помогни първо на себе си, за да ти помогне и ... Ален Делон :lol: Но не помагай, ако решиш друг път по твоя преценка, защото в момента очевидно не можеш трезво да отсъдиш, предвид флиртът ти с жена.
Радвам се, че имаш късмет, а и си скромна, да отбележиш само удобствата на дядовата ти каруца. Представям си, щом там толкова ти е харесало какви са "хубавите" коли, в които са те "возили". Дано не се налага да си "рефрешваш" собствените спомени, че току-виж някой те изненада как Волга-та (една от сравнително широките коли) вече не е много откриваема.

Да ама коти пратя селфи самсугорен чи няма получа, ето на имам жилезен довод ти да пратиш първа, пък дет викаш сиса постърала дажи, и данети чупя хатъра само затуй шиго погледна леко сено око

Ми тогава и аз с тоя довод ще мина - аз коти пратя ти няма, знам си аз.. Па и с тва нежелание да го видиш - какъв е смисъла ?:(

Ми тогава и аз с тоя довод ще мина - аз коти пратя ти няма, знам си аз.. Па и с тва нежелание да го видиш - какъв е смисъла ?:(

Неве затварят ми са очите иза туй, мислих дажи даси лягами, коискаш

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Неве затварят ми са очите иза туй, мислих дажи даси лягами, коискаш

Искам, ама няма ли да догледаме мача поне - или ти ще вкарваш, че тия холандци не щат?

За протокола, преди 15 години между другото ме возиха на Алфа Ромео! 8) Даже ми даваха да я карам, защото точно тогава си взех книжката. Почти се влюбих в тази кола и марка, дори известно време пак по това време се оказа, че именно Алфите печелят доста ралита. Но след BMW -то М3 нямам никакви съмнения вече и знам че това е колата, която е признак за успял човек и ценител :twisted:

Защо реши, че е било преди 15 години? Не е така.
"Рефрешване" (каквото и да значи това ... нещо с приготвянето на фрешове е вероятно, а аз обичам фрешове и когато ми е нужно си купувам или правя) на спомените, ако на теб така ти се получава, жалко за спомените ти. Още повече, че не звучиш като много филантропична. Така че, за сега предостави помощта си на други нуждаещи се. А пък още преди това, помогни първо на себе си, за да ти помогне и ... Ален Делон :lol: Но не помагай, ако решиш друг път по твоя преценка, защото в момента очевидно не можеш трезво да отсъдиш, предвид флиртът ти с жена.
Радвам се, че имаш късмет, а и си скромна, да отбележиш само удобствата на дядовата ти каруца. Представям си, щом там толкова ти е харесало какви са "хубавите" коли, в които са те "возили". Дано не се налага да си "рефрешваш" собствените спомени, че току-виж някой те изненада как Волга-та (една от сравнително широките коли) вече не е много откриваема.
Имам глождещо чувство, че някой ден ще получа мозъчно увреждане от четенето на постовете ти. Има ли вариант да пишеш в някакъв приемлив словоред, а не да звучиш като Йода от Междузвездни Войни? Ако не ти е възможно, поне да научиш къде се слагат запетаи и къде не? И употребата на пълен/непълен член да преговориш?

Разбирам, че не всеки път е лесно да пишеш адекватно или правилно, предвид ежедневните ти флиртове с ауспусите на второразрядни автомобили серийно производсто, ама все си мислех че вие, по-старото поколение, все сте получили някакво що-годе приемливо начално/средно образование...

Имам глождещо чувство, че някой ден ще получа мозъчно увреждане от четенето на постовете ти. Има ли вариант да пишеш в някакъв приемлив словоред, а не да звучиш като Йода от Междузвездни Войни? Ако не ти е възможно, поне да научиш къде се слагат запетаи и къде не? И употребата на пълен/непълен член да преговориш?

Разбирам, че не всеки път е лесно да пишеш адекватно или правилно, предвид ежедневните ти флиртове с ауспусите на второразрядни автомобили серийно производсто, ама все си мислех че вие, по-старото поколение, все сте получили някакво що-годе приемливо начално/средно образование...

Да са живи и здрави админите измислили функции, за да се щадиш. "Игнор" се казва. Освен, ако не ти е по рождение мозъчното увреждане и да не е достатъчно само технически да ограничиш влиянието на дразнители.

Иначе за забележките ти е малко ... неадекватно, при положение че ти също имаш проблеми, например с препинателните знаци.

А накрая показваш визия на една много куха обвивка. За съжаление не знам къде се пълнят.
Знам, че не всички нещастни женици, решили да са лесбийки са като теб, но все пак не е нужно да показваш отчаянието си в търсене на съчувствие. Жалка си!

Да са живи и здрави админите измислили функции, за да се щадиш. "Игнор" се казва. Освен, ако не ти е по рождение мозъчното увреждане и да не е достатъчно само технически да ограничиш влиянието на дразнители.

Иначе за забележките ти е малко ... неадекватно, при положение че ти също имаш проблеми, например с препинателните знаци.

А накрая показваш визия на една много куха обвивка. За съжаление не знам къде се пълнят.
Знам, че не всички нещастни женици, решили да са лесбийки са като теб, но все пак не е нужно да показваш отчаянието си в търсене на съчувствие. Жалка си!
Лелке, като извървиш поне половината път до социалния и професионалния ми статус, образованието, външността, и още бог знае колко неща, може и да се пробваш да ми опонираш. Дотогава си налягай там парцалките и си кютай скромното съществуване, пък евентуално някой може и да те забележи.

Нещо караш ли ми се? Очевидно не си много възпитана и не приемаш обосновани критики към иначе надутата ти, но куха персона.
Не половината, а ти и срещу мен да тръгнеш пак ще дишаш много прах преди да разбереш колко си ненужна и мижава.
Дори не е необходимо да разбираме причината ти да се повредиш. Живота не прощава.
Аре.

Нещо караш ли ми се? Очевидно не си много възпитана и не приемаш обосновани критики към иначе надутата ти, но куха персона.
Не половината, а ти и срещу мен да тръгнеш пак ще дишаш много прах преди да разбереш колко си ненужна и мижава.
Дори не е необходимо да разбираме причината ти да се повредиш. Живота не прощава.
Аре.
Пак обърка члена, скъпа :)

Иначе си права - надута съм. Но не съм куха. Даже съм доста пълна на подходящите за жена места :) А според твоите снимки ти си поизсъхнала и си се поизпразнила от съдържание, и то не само интелектуално.

Не разбирам две неща. Защо отговаряш? Мисля, че ти започна с някакво недоволство. Аз си пишех какви коли предпочитам и защо. Доколкото се разбира от заглавието, темата е за разпускане. Ако това е твоят начин, малко трудно ще ти се получи.

Относно забележките ти към правописа ми, не си прави труда и не си губи времето, защото в сравнение с 90% от пишещите тук аз съм много лош пример за неграмотност.
Останалите ти опити да ме засегнеш няма как да ти се получат, защото си една Никоя.
Ако така си свикнала да ти говори майка ти, разбирам, но на мен ми е все тая какво ми пишеш, защото си имам достатъчно впечатлени от външния ми вид.
Които не ме харесват, да се радват, че не живеят с мен, не ядат и не спят с мен, не съм им роднина или просто близка, пред която да са лицемерни.
Опасявам се пак да не ти светне червената лампа на мозъка, за това приключвам "диалога" си с теб. Имаш честта да си в игнор-листа ми. Можеш и ти да го направиш. Не боли и няма да се излагаш повече, надявам се.

Ей ви прясно селфи, нали селфи ми искахте скорошно :-o :lol: :lol: :lol:

attachment.php

Прикачени файлове

• 1425544_604571292943042_881830499_n.jpg
    1425544_604571292943042_881830499_n.jpg
    16.6 KB · Преглеждания: 28

Ей ви прясно селфи, нали селфи ми искахте скорошно :-o :lol: :lol: :lol:

Хааааааааааааааа, Унка - що така си се прескрипнал бе душка ?:lol::D:lol: Май си пийнал повече от една биричка снощи ? Но поне си изпълнителен - браво !

Мани , мани направо като го видях щях да се задавя. :lol: :lol: :lol:
Хааааааааааааааа, Унка - що така си се прескрипнал бе душка ?:lol::D:lol: Май си пийнал повече от една биричка снощи ? Но поне си изпълнителен - браво !

Мани , мани направо като го видях щях да се задавя. :lol: :lol: :lol:

И аз !:lol: Страшно лого на Гошо се е получило в допълнение, обаче.:lol:

Ми, как ама само ти ми оцени селфито :(
И аз !:lol: Страшно лого на Гошо се е получило в допълнение, обаче.:lol:

Горе