Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Все си мисля, че бластер с тия вълнисти крака ще е много подходящ за речен плаж. Ако се топне в нашия язовир, спокойно може да се заплетат таранки за едно ядене в космалаците. На морето не знам какво ще хване, най-много някоя цаца :lol:

Мчи аз съм баш балъкчия, найш ли колко риби съм фанал аа, и на морето сяка годин ловя там и захранка не ми трява ами само здрав прът

От: Предприемачеко разпускане!

Туй са твои фнушения, шото за мени твойто тяло е малко, ако ма разбираш кво ти хортувам

Тебе някой път трудно те разбирам, ама айде, внушила съм си :)

Мчи аз съм баш балъкчия, найш ли колко риби съм фанал аа, и на морето сяка годин ловя там и захранка не ми трява ами само здрав прът

Трябва да идем някой път заедно на риба :)

С тебе на пляж можи да отидем ама за риба ши ми уплашиш рибата

Аз ше сервирам ли или да си лягам?:rolleyes: Ако ще ловувате напускам възмутена...

С тебе на пляж можи да отидем ама за риба ши ми уплашиш рибата
Двоен пост, що така?

Стой, че да ходите заедно на плаж - аз още бански не съм си купила :)

Няма, разбрали сме се да ходим заедно, а това че нямаш бански може само да вдигне перископа на подводницата или пръта за риболов - все ще има ползи, ще видим какви.:wink:

Аха май сам ши ма изпратите на плаж
Амчи и аз нямам бански ама ши отида

Аз имам, ама ако е за идеята ще го хвърля. Надявай се да пропуснем плажа ние - само да се оправи времето..

Аз имам, ама ако е за идеята ще го хвърля. Надявай се да пропуснем плажа ние - само да се оправи времето..
Атъй мислете позитивно и курструктивно за да ви са получат нищата

Няма, разбрали сме се да ходим заедно, а това че нямаш бански може само да вдигне перископа на подводницата или пръта за риболов - все ще има ползи, ще видим какви.:wink:

Само да не помислят перископа на бластера за вражеска подводница в българската акватория :)

Атъй мислете позитивно и курструктивно за да ви са получат нищата

Ма ти не каза с пагони ли ще си на плажа - как да мислим курструктивно, като не даваш инфо ? Дай селфи, та да се подготвим и физически и психически.:wink:

Само да не помислят перископа на бластера за вражеска подводница в българската акватория :)

Няма, ние ще кръжим около перископа без бански и ще заблуждаваме натовските съгледвачи.:wink:

Ей страшни сти ама трява да покажите поне по едно селти с плажна унифирма, може и без обаче изпънати за отдаване на почеш

Няма, ние ще кръжим около перископа без бански и ще заблуждаваме натовските съгледвачи.:wink:

Хахаха, само да не ни нацелят по мишените натовските съгледвачи :D

Ей страшни сти ама трява да покажите поне по едно селти с плажна унифирма, може и без обаче изпънати за отдаване на почеш

Униформа засега само евино облекло мога да покажа :(

Хахаха, само да не ни нацелят по мишените натовските съгледвачи :

Няма, и те ще вдигнат перископите и няма да могат да стрелят. Само да не са от дамските попълнения, че тогава отекохме, ма те па дано по перископа на Бластера се заплеснат.:wink:

Униформа засега само евино облекло мога да покажа :(
Ама не тряваше да ма предупреждаваш че си така тряваше да ма изненадаш и директно да ми пуснеш селтито, ся ми отиде изненадата,,, хубу айде давай го това селти по евино облекло

Ма ние сме цивилни и се изпъваме само в легнало положение. :rolleyes:

Няма, и те ще вдигнат перископите и няма да могат да стрелят. Само да не са от дамските попълнения, че тогава отекохме, ма те па дано по перископа на Бластера се заплеснат.:wink:

Да, нали използвали специално обучени женски делфини за военни цели - мъжките имали слабости :)

Горе