Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

:rolleyes: Няма душко, пригушквам се и ще спинкаме само дано няма екстремни земетресения в някои глави. :lol:
Душе, айде на дедо щерката ще те изпревари тая вечер, като никога - лекинка и да не се отвиваш много, че няма да мога да те завивам и отвивам тая нощ.:wink:

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

О, той много е стресиран, но явно обича адреналина и опасните усещания, та затова още иска :) Ако ще ми показваш някоя подобна изненада, може и на прайвът :) Пък аз ще пийна един валериан за всеки случай :)

А аз такива изненади само сурат ту сурат показвам. Като ме заведеш на куклен театър някой път ще те изненадам след него.

ПП: Нанди, лека! :)

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А аз такива изненади само сурат ту сурат показвам. Като ме заведеш на куклен театър някой път ще те изненадам след него.

Ще те имам предвид за в бъдеще, че за момента програмата ми за придружители на куклен театър е запълнена :)

От: Предприемачеко разпускане!

Хайде лека, ви аз, скачам до нандито, че и студенко, да не настине :-o

От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще те имам предвид за в бъдеще, че за момента програмата ми за придружители на куклен театър е запълнена :)

Тц, тц пак ме отреза, Лиле. :(

Хайде лека, ви аз, скачам до нандито, че и студенко, да не настине :-o

Лека ти. :)

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

О, тамън щях да казвам лека :) Малко ще ми е трудно да те заведа на куклен театър - варненските хич не ги знам :)

Аре, аре оправдавай се ся аз и на софийски щях да дойда шопския малко го поназнайвам ама като не ме щещ нема да се бутам неканен. Ще пущам някой филм, че всички избегаха. Аре лека. :)

Душата, ексклозивна информация от морето научих:

И тази година на плажа бременните мъже са били повече от бременните жени :-o :lol:

Лоша работа, уни. Ти поне направи ли плочките, че да отсрамиш целокупното мъжко съсловие на плажа?

Мойте ги протриха женките, душа, и като се ядосах викам си: По-добре 5 дена срам на плажа от колкото цяла година блъскане в фитнеса :D
Лоша работа, уни. Ти поне направи ли плочките, че да отсрамиш целокупното мъжко съсловие на плажа?

По едно виртуално кафе да ви черпя с пожелание много кеш да изкараме. :)

attachment.php

Прикачени файлове

• ZAH_coffee.jpg
    ZAH_coffee.jpg
    45.3 KB · Преглеждания: 14
От: От: Предприемачеко разпускане!

Баце, ша ти сменям режима много до късно спиш :-o
По едно виртуално кафе да ви черпя с пожелание много кеш да изкараме. :)

attachment.php

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

А, играеш си и ти по ракиено време кафета ша ми пиеш :D
Ааа днес съм станал рано към 11:30 тва ми е второто кафе. :mrgreen:

Душко, край. Кат няма да ми обръщаш никво внимание, язе си намерих друга женка. Малко е мълчалива, и ме е страх да я гушкам по гръб, чи ша са разпадне, пък като и правя масаж малко мусколна имам после, ама така е кат не ми обръщаш внимание :(

Сега ще ти покажа да си видиш конкуренцията, и нимиоиш са сравнява с нея :-o :lol:

attachment.php

Прикачени файлове

• 1907419_722918477805105_3340058006144708259_n.jpg
    1907419_722918477805105_3340058006144708259_n.jpg
    111.2 KB · Преглеждания: 11

Душко, край. Кат няма да ми обръщаш никво внимание, язе си намерих друга женка. Малко е мълчалива, и ме е страх да я гушкам по гръб, чи ша са разпадне, пък като и правя масаж малко мусколна имам после, ама така е кат не ми обръщаш внимание :(

Сега ще ти покажа да си видиш конкуренцията, и нимиоиш са сравнява с нея :-o :lol:

Уууу душе, стреснАх се от конкуренцията - и как се е изпънАала.. И аз така изкарАх неска - спонтанно решихме да идем на басейнче.:) Как сме група?

Биваме, душко, ама щом си се завърна зарязвам я таз тя освн , че ша ми счупи... , ами и лесно се разпада, ни мои да разказва приказки, абе язе само от мъка кръшнах :-o
Уууу душе, стреснАх се от конкуренцията - и как се е изпънАала.. И аз така изкарАх неска - спонтанно решихме да идем на басейнче.:) Как сме група?

Начи тази е ибасии и .... и мене и тебе да зарибява, направо и бия шута :lol:
О, използваш ми манекенката от 534-та страница :clap:
ли ги уголемявате тия снимки, или по друг начин, че при мен не се получават така разпънати :)

Биваме, душко, ама щом си се завърна зарязвам я таз тя освн , че ша ми счупи... , ами и лесно се разпада, ни мои да разказва приказки, абе язе само от мъка кръшнах :-o

Аз съм open minded - нема се плашиш, щом е трябвало да кръшнеш - няма проблем.:) Тая верно може да те повреди - другия път не си избирай толкова кораво момиче.:wink:

Горе