Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Касито я мярнях в профила на една приятелка. Сега ако прочете, да знае, че няма да и кажа коя е. Ей така- да стои будна по нощите и да гадае :lol::lol:

В какъв профил бе, душа?

Ани, нанди :)

Ами, как така предположи, че съм отишла на море с бластера или с Касиопея. Може пък, съвсем случайно, да съм отишла при Муни на море. Това защо не си го помисли? :lol:

И на мен ми домъчня за Мунката и затова му отидох във форума :lol:

Ани, нанди :)

Ами, как така предположи, че съм отишла на море с бластера или с Касиопея. Може пък, съвсем случайно, да съм отишла при Муни на море. Това защо не си го помисли? :lol:

Защото не спада към: ''кофти сценарии''.:lol: Пък и по едно време изчезнахте - амуня не го следя, като активност...
И? Как си ? На театър ли беше? Гангстера предположи, че си се включила в постановките. С него снощи умувахме да те издирваме, като пуснем тема, че си мошеник и щяхме да чакаме Явор Колев да те доведе лично.:lol:

Защото не спада към: ''кофти сценарии''.:lol: Пък и по едно време изчезнахте - амуня не го следя, като активност...
И? Как си ? На театър ли беше? Гангстера предположи, че си се включила в постановките. С него снощи умувахме да те издирваме, като пуснем тема, че си мошеник и щяхме да чакаме Явор Колев да те доведе лично.:lol:

А, съвсем случайно е било съвпадението с касиното изчезване :) Пък и от десетина години май не съм попадала на хотел без нет, тъй че това едва ли би ме спряло да спамя :) Нищо интересно при мен иначе, не съм ходила на театър.

Аз пък гледам, че и гангстерът го няма, а също и бластер - сигурно двамата са отишли заедно да лекуват пациентки по плажа :)

А за сватбарския форум все още събирам сили да вляза, щото не съм особено компетентна по тематиката :)

И аз не съм компетентна Лили и все още събирам сили да се омъжа:lol: Но форума е по безопасен от реалната сватба и последствията след нея:lol:

А, съвсем случайно е било съвпадението с касиното изчезване :) Пък и от десетина години май не съм попадала на хотел без нет, тъй че това едва ли би ме спряло да спамя :) Нищо интересно при мен иначе, не съм ходила на театър.

Аз пък гледам, че и гангстерът го няма, а също и бластер - сигурно двамата са отишли заедно да лекуват пациентки по плажа :)

А за сватбарския форум все още събирам сили да вляза, щото не съм особено компетентна по тематиката :)
За сватбарския форум не е нужно да разбираш от сватби, та да влезеш. Аничка и аз влизам там чат-пат, трябва да си поспамим. Аз в темите за козметика и диети предимно.:rolleyes:
Да спамиш би те спряла приятната компания на някой жентълмен ако си на море с такъв или там срещнеш....

За сватбарския форум не е нужно да разбираш от сватби, та да влезеш. Аничка и аз влизам там чат-пат, трябва да си поспамим. Аз в темите за козметика и диети предимно.:rolleyes:
Да спамиш би те спряла приятната компания на някой жентълмен ако си на море с такъв или там срещнеш....

Аз и диети като не пазя, пък и се гримирам веднъж на високосна година - трудно ще ми е да намеря сродна душа май :(

От: От: Предприемачеко разпускане!

Язе съм тука ама съм от нещастниците дето бачкат. :(

Гангстер, уплашихме я с Явор Колев и дойде.:wink:
Пак ли бачкаш бе, разпусни малко. Пийни едно с нас..

О, привет :) Върху какво бачкаш, щом не е върху пациентки :)

По сайтове правя се на ИТ специалист като някой хора от други теми. :mrgreen:

Ще се жениш ле, бре Лиле?

Къв е тоз сватбарски форум сефте го чувам?

Гангстер, уплашихме я с Явор Колев и дойде.:wink:
Пак ли бачкаш бе, разпусни малко. Пийни едно с нас..

Явор Колев като споменем и всички се плашат, ам чи къ? :mrgreen:

Немам пийени. :(

Ти си знаеш миличка. Но ни бих лежал на таз кълка .... Кулегата Ивайло и без тува го дисквалифицирах по възрастов признак така че нидей да страдаш. Кулегата Бурнекс все ошти та мисли дори и да се намира в Дъблин.
АааааАа много бързо ме отписа!
Какво значение имат годините?
Нандито като и чета мненията ми докарва на MILF ( справка филмите за възрастни) а на такива никой не отказва.
И у фейсбук ни гледайте с къс крокодил съм се снимал.
Та къде ми е снимката? Може и ся удариш едно фото, нямам претенции.

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще се жениш ле, бре Лиле?

Къв е тоз сватбарски форум сефте го чувам?

А, ИТ специалист, ясно :)

Няма да се женя, поне в обозримо бъдеще, щото никой не ме ще :) Ето го форумът на Амун: http://www.svatbata.org

:lol: Последния в дясно на дървото е той и гледа сеир :lol::lol:

Прикачени файлове

• daily_picdump_1594_640_74.jpg
    daily_picdump_1594_640_74.jpg
    52.3 KB · Преглеждания: 10

АааааАа много бързо ме отписа!
Какво значение имат годините?
Нандито като и чета мненията ми докарва на MILF ( справка филмите за възрастни) а на такива никой не отказва.
И у фейсбук ни гледайте с къс крокодил съм се снимал.
Та къде ми е снимката? Може и ся удариш едно фото, нямам претенции.

Я дай един хинт, да ти видим фейсбуката и на колко си години, че за милфки приказваш?

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Тц, докато не пратиш поздрав от самолет и клипче от хотелска стая не вЕрвам, че ИТ специалист.

Форума е ''сватбата.орг'' - идвай да си говорим за диети - ти поне спазваш.:wink:

Горе