Предприемачеко разпускане!

От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Четвърти да душко, но на първи и втори са малко сийдърите. Не мога да дигна даже над 100к. за първа серия на втори сезон, а принципно дигам до 7-8 мегабайта :)
Що сваляш бавно, бе душе? В замунда бързо ще го гепиш, предполагам. 4-ти сезон яко се запече.

От: Предприемачеко разпускане!

Мога да преdположа само на кой е. :D Първата буква от името му започва с Р, а на фамилията с П. :lol:
:lol::lol: Статия в Блиц със заглавие

Мира Добрева вае тяло на педал

:lol::D:lol:

:lol::lol: Статия в Блиц със заглавие

Мира Добрева вае тяло на педал

:lol::D:lol:

Нещо, като тва дето гангстера днеска го обади: ''мъж заля приятелката си с кисело мляко - влязло и в носа, тя бере душа, видяла светлината'':lol: Важното е статията да привлече читатели.:D

Четвърти да душко, но на първи и втори са малко сийдърите. Не мога да дигна даже над 100к. за първа серия на втори сезон, а принципно дигам до 7-8 мегабайта :)

Аз затова свалям следващия, преди да съм догледала първия, та да не чакам после.:wink:

Не обичам. Все пак съм на 5 г, не на 4 и половина :lol:

Хм, по-младичка ми се стори, за това се заблудих така. Брей как бързо растат чуждите деца.:lol:

От: От: От: От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Права си, нищо, че си седнала пред компа душко :p
Трябваше да пусна и втория да се сваля докато гледах първия, ама не съобразих, че няма да има сайдерчета :)
Аз затова свалям следващия, преди да съм догледала първия, та да не чакам после.:wink:

Права си, нищо, че си седнала пред компа душко :p
Трябваше да пусна и втория да се сваля докато гледах първия, ама не съобразих, че няма да има сайдерчета :)

Нищо, вече ще знаеш.
Още съм седнала, ма след малко съм легнала.:wink: Ай да лягаме, че мен нещо ме хвана летаргията тия дни и не мога да се наспя..
Ха, сега гледам отдолу по-яко заглавие ''от къде в София да се купи шуба?'' На някой му е студено или е по-далновиден от Уни и се подготва от рано.:lol:
Лекааа.

Начи няма да има бой? :-o Добре лека ще го преживея. :)
Нищо, вече ще знаеш.
Още съм седнала, ма след малко съм легнала.:wink: Ай да лягаме, че мен нещо ме хвана летаргията тия дни и не мога да се наспя..
Ха, сега гледам отдолу по-яко заглавие ''от къде в София да се купи шуба?'' На някой му е студено или е по-далновиден от Уни и се подготва от рано.:lol:
Лекааа.

Начи няма да има бой? :-o Добре лека ще го преживея. :)

Е, как без бой - ще има, разбира се.spank.gif А после:lazy2.gif

bb-bulkata-beglets.jpg

Трябваше да иде със Станишката в европалимента да им разказва за шментикапели, найш къв смях щеше да има тогава :lol:

[video=youtube;gv_3xi_-NGg]https://www.youtube.com/watch?v=gv_3xi_-NGg[/video]

Който не го харесва, ДА СИ ГО ПРИБЕРЕ В ТЯХ, ДА НЕ ГО ГЛЕДАТ ХОРАТА

:lol:

Последно редактирано:

Който не го харесва, ДА СИ ГО ПРИБЕРЕ В ТЯХ, ДА НЕ ГО ГЛЕДАТ ХОРАТА

:lol:

Айде нема нужда, Мерси! Който го харесва да си го вземе, та да спре да го харесва, викам аз.:lol:
Добрютро банда! Бачкаме ли?

И да разкаже, как никога не е ходил на море и този тен е от баща му:lol:

Не е истина какви тъпунгери избираме да ни управляват!! Говоря за всички правителства. Едни и същи кретени стоят по 5 мандата в парламента. Толкова ли няма други партии, че въртим едни и същи 25 г?

Добрютро душко.
Ако живеех в къща можех да го сложа в кочинката до прасчо. Хем са на един акъл и на килограми. :lol:
Айде нема нужда, Мерси! Който го харесва да си го вземе, та да спре да го харесва, викам аз.:lol:
Добрютро банда! Бачкаме ли?

И да разкаже, как никога не е ходил на море и този тен е от баща му:lol:

Не е истина какви тъпунгери избираме да ни управляват!! Говоря за всички правителства. Едни и същи кретени стоят по 5 мандата в парламента. Толкова ли няма други партии, че въртим едни и същи 25 г?

Аничка, партиите се сменяват, ма членовете им са все едни същи идиоти, които мигрират ту в една, ту в друга и се получава ''преоблякъл се Илия...''. А тиквоча няма какво да го коментиреме - такъв простак от татово време не сме имали начело на държавата.:)

Добрютро душко.
Ако живеех в къща можех да го сложа в кочинката до прасчо. Хем са на един акъл и на килограми. :lol:

Душе, аз съм в къща, ма не бих го прибрала тва и на двора - то ще трябва да го храниш, па аз на тоя и камък, да си счупи главата не бих му дала.:)
Как спа, душе?:rolleyes:

Добре напляскан душко :) Обаче пак рано станах.
Душе, аз съм в къща, ма не бих го прибрала тва и на двора - то ще трябва да го храниш, па аз на тоя и камък, да си счупи главата не бих му дала.:)
Как спа, душе?:rolleyes:

Добре напляскан душко :) Обаче пак рано станах.

Що бре душе? Що не спиш, боя ли ти е малко?:wink:
Днеска бачкаш ли или търсиш кой уби Роузи Ларсен?:)

Горе