Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Имаш раяздвоение на личността с кой друг си я развалил? Ти си толкова кух, че и да искаш няма да можеш....
Това някакъв селски лаф от Първомай ли е ? Ще си го запиша в книжката с лафовете и ще се правя на забавен пред приятели.

Темата тъй е много по-интересна.
Преди баше баси скуката.

Това някакъв селски лаф от Първомай ли е ? Ще си го запиша в книжката с лафовете и ще се правя на забавен пред приятели.

Ей, без Уни и на приятелите си смях не можеш да направиш. Сигурно се смеят само зад гърба ти.:lol:

Бърни, какво стана с терасата?

Ами направих я , сложих такова просторче за таван. И може би преди зимата ще сложа ветрозащитно пано с цип на целия прозорец за да не ми се цапа вътре. Все още не съм купил шезлонги и да махна грозните бели столчета , но съм ги избрал от метро по 30 лева бройката. Изглеждат прилични и има зеленки. Да се вържат с някое цветенце като сложа. Малката масичка ще си остане за коктейли.

Супер съм, нов цвят на косата пробвам, че миналия месец бях шоколад, но след като фризьорката ми отряза една педя от косата, заслужавам нещо по-оптимистично, че да ми мине мъката :)

Ииии, верно ли те окастриха? Не си споделяла, че все пак си ходила на фризьор, нали не е тая, дето аз ти препоръчах?:-o

Ами направих я , сложих такова просторче за таван. И може би преди зимата ще сложа ветрозащитно пано с цип на целия прозорец за да не ми се цапа вътре. Все още не съм купил шезлонги и да махна грозните бели столчета , но съм ги избрал от метро по 30 лева бройката. Изглеждат прилични и има зеленки. Да се вържат с някое цветенце като сложа. Малката масичка ще си остане за коктейли.

Супер, като вземеш и шезлонгите, ще направиш по някой и друг коктейл и ще ни викнеш да полеем терасата :)

Кога да заповядаме на коктейли?:rolleyes:

Хората , които ми се смеят зад гърба , мястото им е точно там. Зад мен.

А ти пред тях наведен, нали?:lol::D

Ииии, верно ли те окастриха? Не си споделяла, че все пак си ходила на фризьор, нали не е тая, дето аз ти препоръчах?:-o

Не, една друга беше - с нарисувани вежди и екстеншъни. Трябваше аз да послушам интуицията си и да не давам на фризьорка с грозни коса и вежди да ме стриже :(

Що да не може тоя всяка дума му е проста като кумура му.
Душко да минаваме към боя, че тая вечер много ми се насъбра.
В Първомай нали сме си селяни така се получава понякога :(
Пък гражданите де не знаят кое де се турва по компа печелят пара от писане с агитация. Следиш ли ми мисълта сега няма и да се махне от тук, че белким гепи някоя стинка от тиквоча пак за нов фен.
Сигурно всяка вечер си пее: Цъфнал герб, цъфнал герб :-o
Ей, без Уни и на приятелите си смях не можеш да направиш. Сигурно се смеят само зад гърба ти.:lol:

Уни си възвърна здравия разум и се поуспокои. Браво първомаецо. Цяло село се гордее с теб.
За коктейли на терасата - по скоро бих си прерязял вените отколкото да ви пусна в апартамента ми. Нищо лично.

Уни си възвърна здравия разум и се поуспокои. Браво първомаецо. Цяло село се гордее с теб.
За коктейли на терасата - по скоро бих си прерязял вените отколкото да ви пусна в апартамента ми. Нищо лично.

Леле, отивам да си прережа вените, щом няма да ни пуснеш на терасата си :) Много лично ми се струва :)

Що да не може тоя всяка дума му е проста като кумура му.
Душко да минаваме към боя, че тая вечер много ми се насъбра.
В Първомай нали сме си селяни така се получава понякога :(
Пък гражданите де не знаят кое де се турва по компа печелят пара от писане с агитация. Следиш ли ми мисълта сега няма и да се махне от тук, че белким гепи някоя стинка от тиквоча пак за нов фен.
Сигурно всяка вечер си пее: Цъфнал герб, цъфнал герб :-o

О.к. душе, ма не се впрягай излишно и не се обиждай на ''село'' - поведението на ''гражданите на света'' показва, че няма значение къде живееш.Селянина си е селянин и в Дъблин:wink:

Не съм още и се радвай, че е така, щото иначе тогава нямаше да можеш да кажеш и дума.
Пък за терасата ти и коктейлитети не сме умрели, а и не знаем дали няма да сложиш някоя отрова в тях.
Не се коркай, какъвто шефа такива и последователите ;)

Що? Ние сме много хубави хора, даже ти снощи се разнежи и се изпусна, че съм добричка. Пък сме и приятна компания, няма да се налага да ползваш фрази на Уни - ще ти се смеем, каквото и да кажеш.:wink:

Не, една друга беше - с нарисувани вежди и екстеншъни. Трябваше аз да послушам интуицията си и да не давам на фризьорка с грозни коса и вежди да ме стриже :(

Викаш, злобен травестит?:-o Сигурно сама се е стригала и затова е сложила екстеншъни.:lol:

Не съм още и се радвай, че е така, щото иначе тогава нямаше да можеш да кажеш и дума.
Пък за терасата ти и коктейлитети не сме умрели, а и не знаем дали няма да сложиш някоя отрова в тях.
Не се коркай, какъвто шефа такива и последователите ;)
Ще взема да ви постна малко снимки от апартамента ми ако искате. Все едно сте били на гости ама не баш :D
И уни пий си хапчетата и не вдигай кръвното от сега. На изборите Бойко като бие , ще вземеш да откачиш и да се обесиш :)

Изнервя ме много, душко защото не е село а община с много жители и много оправена. Има си и селяни много ясно както навсякъде, но това не значи, че всички са селяни. Иначе си права, той си мисли, че като е в софето е голям гражданин, и....
Хайде да не продължавам, но 100000000000000% тоя не разбира нищо нито от софтуер нито от хардуер, ако знае въобще какво значи едното или другото....
Паричките му се дават от боко тиквоча да спами наляво и на дясно същия маниер използва и в сайта на нова, споменах го вече. Обаче е толкова ограничен , че си мислеше , че никой няма да го разбере.
О.к. душе, ма не се впрягай излишно и не се обиждай на ''село'' - поведението на ''гражданите на света'' показва, че няма значение къде живееш.Селянина си е селянин и в Дъблин:wink:

Горе