Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Те си мислят, че си момичето на боко и ще те издялкат. Всичко анти-бсп е боко. Внимавай с тия мискини!

Неуместно се включваш, където не ти е работата и не си забавен. Опитай пак, само че без политически инсинуации.:wink:

Те си мислят, че си момичето на боко и ще те издялкат. Всичко анти-бсп е боко. Внимавай с тия мискини!

:lol:
ха-ха-ха
Аз с тях нямам политически спор. Или как да го кажа, "горивото" ми да общувам с тях не идва от политиката и някакъв вид пристрастия.
Единствено coolice, преди време си позволи да ме насади в някаква клика, защото се опитвах да заема неутрално-разумна позиция, но разбрах, че е тъпо да се защитавам и по-добре да не участвам в ... "ултраски" спорове. Аз съм от Славия и харесвам Тублерон :twisted:
Но мерси за предупреждението.

Нанке с още хора ли си се карала? Много конфлитна личност значи... а виж с уни как сте си приятелчета и общата злоба към Бойко ви крепи :D

Бърньо, ти па що си мислиш, че само ти можеш да се караш с хората? Аз имам и други приятели тук, освен Уни, разбира се - ти можеш ли да се похвалиш със същото?

Извинявам се на участниците, и ви оставям за сега. До утре лека, и зраве и живот утре пак ще си пишем.

Бърньо, ти па що си мислиш, че само ти можеш да се караш с хората? Аз имам и други приятели тук, освен Уни разбира се - ти можеш ли да се похвалиш със същото?
Не . Аз имам приятели извън форума :D
Тук имам колеги предприемачи и такива като вас с уни и още няколко субекта , дето дебатирам политика. (което трябва да призная ме забавлява от време на време)
Но ето уни днеска се срина момчето и не знам още колко психиката му може да понесе.

Бърньо, ти па що си мислиш, че само ти можеш да се караш с хората? Аз имам и други приятели тук, освен Уни, разбира се - ти можеш ли да се похвалиш със същото?

Сега Той ще й отговори, после Тя, после Мачо Пикчо, ще влезе и някой да покаже, че има пуканки, оттам още повече ще ни се подпалят фитилите и ... в един момент Апокалипсис! Няма Нет, няма Боко и Чоко, а само едно НИЩО... :twisted: колко тривиално. Добре, че не съм Бог и да се пустосвам, какво ми трябваше да създавам свят за толкова кратко време, че и хора в него. Дебилщина някаква е това. Стой си тихо и си пий мастика в Рая 8)

Извинявам се на участниците, и ви оставям за сега. До утре лека, и зраве и живот утре пак ще си пишем.
Извинен си ! И да сънуваш Бойко на бял кон , с 2 шарана в една ръка и филия мас в другата :D

Не . Аз имам приятели извън форума :D
Тук имам колеги предприемачи и такива като вас с уни и още няколко субекта , дето дебатирам политика. (което трябва да призная ме забавлява от време на време)
Но ето уни днеска се срина момчето и не знам още колко психиката му може да понесе.

И аз имам извън форума, но това не ми пречи да създам приятелства и тук.:) Приятели никога не са излишни, а колегите са си колеги - всички ги имаме.
И аз се забавлявам с теб, радвам се, че и на двамата ни е приятно.:wink:

И аз имам извън форума, но това не ми пречи да създам приятелства и тук.:) Приятели никога не са излишни, а колегите са си колеги - всички ги имаме.
И аз се забавлявам с теб, радвам се, че и на двамата ни е приятно.:wink:
Щом си толкова общителна , покани тези приятели от форума у вас . Щото мен ме агитираше да каня , пък аз съм асоциален и от тук нямам приятели.

Ще се разплача! Колко мелодраматично стана, ъхх...
Приятели, айде да направим едно голо хоро :)

Щом си толкова общителна , покани тези приятели от форума у вас . Щото мен ме агитираше да каня , пък аз съм асоциален и от тук нямам приятели.

С удоволствие ще го направя. Ще се радвам да се забавляваме на живо с всички, които се подвизават в тая тема. Даже и теб ще те поканя ако обещаеш да не разваляш купона с полит-агитации, понеже вече сме си близки, пък и стана редовен в безполезната тема.:wink:

Айде моля ви се - или поддържайте панаира на ниво, или спрете с тая политика :)
Мога да я понасям само ако сеирът е читав.

Ми хайде! Кое хоро предлагаш, че не знам нито едно.:lol:

Да ги наредиш на стената и да пуснеш един откос от АК47 :D
А сега уни се разсърди , дързост и красота 2456 серия , но утре ще си поплюят по Бойко с нанка и пак ще е в добро настроение :)

С удоволствие ще го направя. Ще се радвам да се забавляваме на живо с всички, които се подвизават в тая тема. Даже и теб ще те поканя ако обещаеш да не разваляш купона с полит-агитации, понеже вече сме си близки, пък и стана редовен в безполезната тема.:wink:

Не бих дошъл , но ще пратя портрет на Бойко - да ви наблюдава :D

Бърни остави ме да си лягам, моля ти се!!!

Добре е да научиш още една "селска приказка" приятел в нужда се познава!

Утре повече, разпускайте, темата е за това , ако ще се чоплим за политики ще си направим и в политиката някоя.

@Душко скачай да гледкаме сериала!

И терасата я знаете. През хола се излиза на нея.
Имам да правя още една стая с усвоена тераса и още една тераса от към кухнята.
Добре дошли и пак заповядайте :D

Бърни, нали беше в чужбината, бре? Кога успя да наснимаш снимки тук :) Интериорът ти е много по-добър от терасата.

А сега уни се разсърди , дързост и красота 2456 серия , но утре ще си поплюят по Бойко с нанка и пак ще е в добро настроение :)
Мда. Може и да ни изненадат и да възхваляват Ореха-Станишев-Пеевски-Бюрека-Доган. Може да станат позитивни изпълнени с дитирамби и благодарствени слова към водачите на нацията ... пфффф

Мдааа, наистина си социопат. Що така? Мама не те обичаше достатъчно или прекалено много те обичаше? Определено има нещо много сбъркано при теб. Уни е добричък и затова се разстройва. Това е неприсъщо за емоционалните инвали, като теб. Ти плачеш само в банята, но сигурно всеки ден.:wink:

Горе