Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Кажи виц, ама не политически, айде.. Бъди забавен да видим дали ще ти се получи.:wink:
БСП-ултрасите се смеят само на вицове за бокича. А аз такива не знам и ще изпадна в неловка ситуация, предвид компанията.

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Бавно върви тук. Ще видим ли 1 000 страници. Това по 20 са 20 000 поста. :) После можем да отидем в бг мама да им каже как се прави. :)
Хахаххааа... това беше добро!

Бавно върви тук. Ще видим ли 1 000 страници. Това по 20 са 20 000 поста. :) После можем да отидем в бг мама да им каже как се прави. :)

Не сме в пълен състав = липсва част от готините хора, но и с дразнителите ще напредем бързо.:wink:

Трябва да се пусне още една мегатема по адрес на бгмамите.
За да стане вирал и да се провокира свеж наплив на представителки на гореспоменатия полов, социален, интелектуален, и гастрономически сегмент от българската Интернет популация...

БСП-ултрасите се смеят само на вицове за бокича. А аз такива не знам и ще изпадна в неловка ситуация, предвид компанията.

Тц, не можеш да се забавляваш, пък и не искаш да се поинтересуваш, като върнеш страници назад да видиш какви яко вицове сме си разказвали и как се смеем на наистина забавни неща. Не политизирай тая тема, моля те. Тъпо е да си човека, който скапва забавлението. Или бъди част от него или иди там, където ти харесват хората.

Тц, не можеш да се забавляваш, пък и не искаш да се поинтересуваш, като върнеш страници назад да видиш какви яко вицове сме си разказвали и как се смеем на наистина забавни неща. Не политизирай тая тема, моля те. Тъпо е да си човека, който скапва забавлението. Или бъди част от него или иди там, където ти харесват хората.
Какво политизирам аз бе "душко", не виждаш ли че всеки втори пост ви е политически. Върни се назат и чети - боко, тиквоча, шарани... Само за това се цикли. А за куку-лидера ви Миков и думичка не обелвате - нашо лошо няма, а?

Трябва да се пусне още една мегатема по адрес на бгмамите.
За да стане вирал и да се провокира свеж наплив на представителки на гореспоменатия полов, социален, интелектуален, и гастрономически сегмент от българската Интернет популация...

Мне, трябва просто по-често да се включват бластера и гангстера и ще видиш как ще дръпнем и то забавлявайки се.
Това, че искате сеир и женски бой няма да направи темата, нито по-дълга, нито приятна.:)

Какво политизирам аз бе "душко", не виждаш ли че всеки втори пост ви е политически. Върни се назат и чети - боко, тиквоча, шарани... Само за това се цикли. А за куку-лидера ви Миков и думичка не обелвате - нашо лошо няма, а?

Душко, вчера сме го направили - преди това не сме. Отчитам го, като грешка, но не непоправима. Каня те да останеш и да се забавляваш, без да политизираш и да се заяждаш, наистина. Приятелски.:wink:
И спри да ме слагаш там, където никога не съм била - не ме дразни, но е лъжа и ти го знаеш.:)

Душко виж за каква песничка се присетих :D

[video=youtube;g9JFdXpsHK0]https://www.youtube.com/watch?v=g9JFdXpsHK0[/video]

Душко виж за каква песничка се присетих :D

Да душе, верно сме деЦката градина, а уж сме все големи хора.:)

Ще ви гледам сеира, колко поста ще изкарате, преди пак да се върнете на темата с бокича.

Държи се още на ниво. ;)
Уни как е кръвното ? Днеска прие ли си хапчетата , че снощи за малко да те изпуснем :)

За кръвното мога да предложа таблетки Q10 - действат страхотно. Поне 200mg. Помагат и на мозъка. В комбинация с B-комплекс и витамин C - които действат успокояващо, се получава ударен релакс на организма. Всичките вещества могат да се приемат и от натурални продукти, стига да са ви под ръка.

Кръвното зависи от много неща, иначе всичко при човек е на нервна почва, но не е от вас с бърни.
За кръвното мога да предложа таблетки Q10 - действат страхотно. Поне 200mg. Помагат и на мозъка. В комбинация с B-комплекс и витамин C - които действат успокояващо, се получава ударен релакс на организма. Всичките вещества могат да се приемат и от натурални продукти, стига да са ви под ръка.

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Не сме в пълен състав = липсва част от готините хора, но и с дразнителите ще напредем бързо.:wink:

Да, видях липсващи хора. Добре се справяте и без тях. Те да не изгубиха интерес към темата? :) съмнявам се.

Уни как е кръвното ? Днеска прие ли си хапчетата , че снощи за малко да те изпуснем :)

Ето, виждаш ли, че можеш да бъдеш добър. Почувства по-добре, нали?:wink:
Бърни, а ти как си? Какво пи, та си социално адекватен?

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Да, видях липсващи хора. Добре се справяте и без тях. Те да не изгубиха интерес към темата? :) съмнявам се.

Някои са на море (гадовете мръсни), а други имат други ангажименти, но се надяваме да се върнат скоро.:)

Горе